Acorelle Szőrnövekedést lassító bőrápoló dezodor – fekete szarvasgomba kivonattal 50 ml

3,550Ft

Leírás

A timsó szabályozza az izzadást, semlegesíti a kellemetlen testszagot. A szabadal-maztatott ESSENTIEL EPIL komplexum (fekete szarvasgomba kivonattal) szőrnöve-kedést lassító hatását klinikai vizsgálatok igazolják.

Használat: Közvetlenül szőrtelenítés után, napi egyszer vigyük fel száraz, tiszta bőr-re. Sérült bőrön ne alkalmazzuk. Kerüljük a szemmel való érintkezést. Lenyelni tilos. Gyermek kezébe nem kerülhet.

Nem tartalmaz alumínium klorihidrátot.

ECOCERT által minősített biokozmetikum.Az összetevők 99%-a természetes. Az összetevők 74%-a biológiai gazdálkodásból származik.

Gyógygombák

A gyógygombákat évezredek óta használják a kínai és a távol-keleti orvoslásban. Számos gyógygombáról állapították már meg, hogy igen jelentős tumorellenes hatással bírnak, valamint nagymértékben segíthetik elő a megfelelő inzulin érzékenységet a szervezetben. A gyógygombák felhasználási területei igen széleskörűk, a leggyakoribbak; antibiotikum termelő nagygombák, keringési betegségek ellen alkalmazható gombák, immunstimuláns ér rák ellen ható gombák,koleszterin csökkentő hatású gombák. A legismertebb gyógygombák: Bokrosgomba, Brazil csiperkegomba, Ganoderma, Gyapjas tintagomba, Júdásfülegomba, Kínai hernyógomba, Maitake, Pecsétviaszgomba, Reishi, Süngomba, Shiitake.

0

Kosaram