Alfvital Cordyceps (hernyógomba) kapszula 60 db

6,440Ft

Leírás

Cordyceps vírusokra, baktériumokra, daganatos betegségekre! Cordyceps Kína és Tibet 3000 m tengerszint feletti területein él, rovarok lárváinak teteméből nő ki, és a nyári napforduló idején gyűjtik be. Nevének jelentése: „télen rovar, nyáron növény”. Hernyógombának is nevezik.

A Cordyceps nagy hatékonyságú immunitás-szabályozó szer. Természetes antibiotikum (elfolytja a pneumococcust, streptococcust, stapphylococcust). Megelőzi a trombózis kialakulását, a szívizom trombózist, a szív ischemiás (elégtelen vérellátás miatti) betegségét, a cukorbetegséget stb. Egyensúlyban tartja a vér kalcium és a foszfortartalmát, megelőzi az oxigén-elégtelenséget. Jó hatással van a májbetegségekre, a tüdőgyulladásra (pneumóniára), bronchiális asztmára, tuberkolózisra. Kedvező a hatása a daganatos betegségek esetén.
A hernyógomba hagyományos gyógyszer, melyet keleten széles körben használják már évezredek óta,mint tonikot .A világ akkor figyelt fel rá /1993/Pekingi játékokon, amikor 3 kínai sportoló futó új világrekordokat állítottak fel, a játékok ideje alatt három különböző távolságok, 10.000 m, 15.000 m és 30.000 m -en. E Sportolók elmondták, hogy Cordycepset fogyasztanak, amely a legjobb vitális energia növelő. Azóta a legkeresettebb táplálékkiegészítők közé került. Mára mind több és több aktív életmódot folytató ember fedezi fel hatásosságát az energia, az általános életerő és az állóképesség javítása terén.A ginzengnél is erősebb

A Cordycepset tehát keleten több ezer éve fogyasztják.

Ritka előfordulása miatt kizárólag a császári udvarban fogyasztották a krónikus fáradtság csökkentésére, a különböző szervek,vese,.máj,szív,tüdő… általános erősítőszereként,sőt fiatalító hatást is tulajdonítottak a cordycepsnek .Szexuális libidó növelésére is használják.

Kutatások szerint a legerősebb immunrendszer erősítő. Szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez is hozzájárul. Antioxidáns hatású, baktériumok és gombák szaporodását is gátolja. Daganat, vírusellenes, antioxidáns hatású, vérnyomás-, vércukorszint szabályozó, megakadályozhatja az erekben a lerakódásokat, koleszterin és vérzsírszint-csökkentő, stresszoldó, hat a vesére, májra, tüdőre, légzőszervekre. Erős méregtelenítő,használják kemoterápia, sugárkezelés mellékhatásainak kiegyenlítésére.Számos hatásait még ma is vizsgálják .
Ha a Cordycepset szedjük őszi időszakban nem kapjuk el a vírusokat és nem kellenek a védőoltások sem, amelyet annyira akarnak nekünk beadni  Kerüljük el a vírusokat a legerősebb immunrendszer erősítővel. Növeli a légúti rendszer fertőzések elleni ellenállását, így szerepe van a megfázás, influenza megelőzésében.

Idős legyengült szervezetnek, gyermekeknek akik egyébként is óvodában, iskolában járnak, hamarabb elkapnak egymástól minden betegséget adjunk Cordycepset. A gyermekek immunrendszere, még nem fejlődött ki.
Védjük őket Cordycepssel. Szedjünk Cordycepset, ha szervezetünk legyengült és akkor is ha nem akarunk betegek lenni.

ALKALMAZÁSA:
-Rákos,daganatos betegségek
-Vírusok
-baktériumok
-antioxidáns
-légzőszervek betegségeire
-Vérnyomás,vércukor,szív-érrendszer
-máj tisztító
-vese tisztító/fertőzésekre/…
-immunrendszer erősítő
-férfiasság,potencia növelő
-sport teljesítményt növeli

 
 

 Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, valamint a következő esetekben: ha teherbeesést segítő készítményt szed, gyógyszert szed vagy orvosi kezelés alatt áll. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet (és az egészséges életmódot)! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, gyógyító hatással nem rendelkeznek, így nem is helyettesíthetik az orvosi terápiát. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

 

Származási hely: Kína

0

Kosaram