Ambrosia Dialoe Duo kapszula 100 db

3,750Ft

Leírás

A szervezetben a II. típusú diabetesz esetén még termelődik inzulin, de nem kielégítő mennyiségben. A kezelés célja a vércukorszint ingadozásának csökkentése, a szervezet szénhidrát-anyagcseréjének javítása, a túlsúly és elhízás csökkentése. A cukorbetegségnek ebben a szakaszában a cukorháztartás diétával, megfelelő testmozgással rendszerint egyensúlyba hozható.

A diétás étrend során a táplálkozásnak, valamint bizonyos tápanyagok (szénhidrátok, zsírok) bevitelét kontroll alatt kell tartani és a vércukorszintet rendszeresen ellenőrizni kell.

A Dialoe Duo kapszulában alkalmazott eperfalevél és Aloe Vera biológiailag aktív anyagai hozzájárulhatnak a szénhidrát-anyagcsere egyensúlyának megőrzéséhez.

A Dialoe Duo kapszula azoknak is ajánlható, akiknél fokozott a kockázat a cukorbetegség kialakulására (elhízás, a betegség gyakori családi előfordulása, stb.)

A növényi kivonatokat és vitaminokat tartalmazó kapszula nem helyettesítheti az orvos által előírt diétát, vegyes étrendet, egészséges életmódot és a betegség kezelésére előírt gyógyszereket.

 

Alkalmazása:
Szénhidrátban gazdag főétkezések előtt 4 kapszula, naponta maximum 8 kapszula

Hatóanyagai:
Eperfalevél és Aloe Vera száraz extraktjai: biológiailag aktív anyagaik kettős hatást fejtenek ki a szervezet szénhidrát-anyagcseréjére: egyrészt lassítják az elfogyasztott szénhidrát lebontását, másrészt serkentik az inzulintermelést.
Vitaminok: a felnőtteknek ajánlott napi bevitel figyelembe vételével összeállított vitamonkombináció.
Eng.szám: 5854/2009 OÉTI

0

Kosaram