BioCo rezveratrol étrend-kiegészítő tabletta 60 db

Leírás

A rezveratrol növényi eredetű hatóanyag, megtalálható többek között a vörös szőlő héjában, ezáltal többféle vörösborban is.

Mára egyre több kutatási eredmény támasztja alá a rezvaratrol polifenol pozitív élettani hatásait a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében.

A BioCo Rezveratrol készítmény alkoholfogyasztás nélkül, koncentrált formában kínálja a rezveratrol polifenolt, annak minden értékes tulajdonságával.

A BioCo Rezveratrol étrend-kiegészítő tabletta a rezveratrol mellett 8 féle B-vitamint, paraamino-benzoesavat (PABA), bioflavonoidokat és C-vitamint is tartalmaz.

B1-vitamin – a szénhidrát-anyagcsere szabályozásáért, az idegrendszer megfelelő működésének elősegíthetéséért

B2 és B3-vitamin –a szöveti oxidációs-redukciós folyamatok egyensúlyáért

B5-vitamin – a szénhidrátok lebontásáért, a zsírsavak szintéziséért és bontásáért

B6-vitamin – a kielégítő aminosav-anyagcseréért, az idegrendszer működésének egészségéért

Folsav – a megfelelő vérképzésért és sejtosztódási folyamatokért, a magzat egészségéért

B12-vitamin – az idegrendszer egészségéért és a megfelelő vérképzésért

Biotin – a megfelelő zsír- és szénhidrát anyagcseréért

PABA – a normális vérképzésért és fehérje hasznosulásért

C-vitamin és citrus bioflavonoidok – antioxidánsok a káros szabadgyökök lekötéséért

Rezveratrol – Sejtjeink antioxidáns védelméért, a szív- és érrendszer egészségéért

Adagolás: Felnőtteknek napi 1 tabletta szedését javasoljuk, melyet bő vízzel nyeljünk le!

Felhívjuk figyelmét hogy az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes, kiegyensúlyozott étrendet. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl!

Rezveratrol az egyik legerősebb antioxidáns

A rezveratrol kifejezetten jótékony hatással van az egészségre, olyan betegségek kialakulását segít megelőzni, mint az infarktus és egyéb szívbetegségek, valamint az agyvérzés.A rezveratrol antioxidáns tulajdonságú, képes közömbösíteni a szervezetben keletkező káros szabad gyököket, így lelassítja az öregedést, és a vérrögök kialakulását is meggátolhatja. A rezveratrol természetes formában és a legnagyobb mennyiségben a vörös szőlő és kék szőlő héjában, illetve az áfonyában, valamint az ezekből készült italokban, elsősorban a vörösborban található meg. A rezveratrol csökkentheti a vérnyomást, megelőzheti az érelmeszesedést, érszűkületet, keringési betegségek következményeit. A vérlemezkék összetapadásának gátlásával akadályozhatja a trombózis kialakulását. Az érrendszer karbantartásával pedig javul az egész szervezet vérkeringése, ezáltal fokozódhat a testi és szellemi erőnlét, erősödhet az immunrendszer.

Hatóanyagok:

B1-vitamin (tiamin):1,4mg
B12-vitamin (canokobalamin):1µg
B2-vitamin (riboflavin):1,6mg
B3-vitamin (niacin):18mg
B4-vitamin:200µg
B6-vitamin (piridoxin):2mg
C-vitamin (aszkorbinsav):100mg
H-vitamin (Biotin):150µg
PABA:5mg
Pantoténsav:6,52mg
Rezveratrol:5mg
0

Kosaram