Bioextra gin-gin kapszula 60 db

2,290Ft

Leírás

Ginseng, Ginkgo Biloba és Zöld tea tartalmú étrend-kiegészítõ kapszula.

 

Mikor ajánlott?

 

A kapszulában lévõ hatóanyagok hozzájárulnak a megfelelõ szellemi és fizikális erõnlét fenntartásához, a keringési rendszer normál mûködéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Antioxidáns hatásuk révén részt vesznek a szervezetet károsító szabadgyökök semlegesítésében.

A fõ hatóanyagok jótékony hatása:

 

Zöld tea kivonat (Camellia sinensis)

A zöld tea polifenoljai hozzájárulhatnak a vér összes és LDL koleszterin, valamint triglicerid szint normál értékének megõrzéséhez, ezáltal a szív és érrendszer egészségének fenntartásához. A zöld tea hatóanyagai a koffein és az EGCG hozzájárulhatnak a szervezet energiatermelésének és zsíranyagcseréjének növeléséhez. Segítheti a normális testtömeg megtartását és hozzájárulhat a test zsírtartalmának csökkentéséhez. Egészséges étkezéssel és testmozgással alkalmazva elõsegítheti a testtömeg csökkentõ étrend sikerességét.

Panax ginseng gyökér kivonat

A ginseng hozzájárul a megfelelõ szellemi és fizikai erõnlét fenntartásához.

 

Ginkgo biloba kivonat

A ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál mûködéséhez, a megfelelõ véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Hozzájárulhat az idõskori agymûködés megfelelõ szinten tartásához. A ginkdo flavonoidok antioxidáns hatásuk révén hozzájárulnak a szervezetet károsító szabadgyökök semlegesítéséhez.

 

1 kapszula hatóanyag tartalma:

250 mg Zöld tea kivonat

60 mg Ginkgo biloba kivonat

50 mg Panax Ginseng gyökér kivonat

 

Kiszerelés: 60 db kapszula

Adagolás: napi 2 kapszula

Figyelmeztetés: Fogyasztása gyermekeknek, terhes és szoptató anyáknak, magas vérnyomásban szenvedõknek nem ajánlott. Tartós alkalmazása esetén 2 hónaponként néhány hetes fogyasztási szünet javasolt.

Gyártó: Bioextra Zrt.

OÉTI által notifikált termék.

 

További információk

Tömeg0.1 kg
0

Kosaram