biomenu-bio-feher-faeper

BioMenü BIO fehér faeper 250 g

2,590Ft

Termékleírás

Gazdag fenolforrás, ezáltal jótékonyan hatnak a szívműködésre

Rostforrás, aktív szabadgyök fogó, antioxidáns, flavonoidforrás

A termék tulajdonságai

  • Nyersen fogyasztható
  • Befőttként, vagy mélyhűtve tárolható
  • Az eperfafélék termései köztudottan gazdag flavonoidforrások
  • Gazdag fenolforrás, ezáltal jótékonyan hatnak a szívre

Információk

Az eperfa Európa legnagyobb részén – Magyarországon is – honos. A fehér eperfa Kínából, a fekete eperfa feltehetően Közép-Ázsiából származik, termésük a faeper vagy közismert nevén az eper. Májusban virágzik, a porzós barkák halványzöld színűek, az érett gyümölcs színe sötétbordó, majdnem fekete. Az eperfafélék termései köztudottan gazdag flavonoidforrások, kvercetin, rutin, kempferol, apigenin, luteolin és izokvercetin is található bennük, melyek mind kiváló antioxidánsok. Mind a fehér, mind a vörös és a fekete gyümölcs is gazdag fenolforrás, ezáltal jótékonyan hatnak a szívműködésre. Közismert, hogy a piros és sötétlila színű gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmaznak antioxidáns hatóanyagokat.

Javasolt felhasználás, adagolás

Egy adag = ízlés szerint

Nyersen fogyasztható. Befőttként vagy mélyhűtve tárolható.

Tárolás

Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve

Rendelet

Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

0Ft0 items