Energy Skeletin kapszula 135 db

5,900Ft

Leírás

A Skeletin szépiacsontot, kollagént, halolajat, csipkebogyó- és csalánkivonatot, valamint mangánt tartalmazó bioinformációs készítmény. :

  • ízületi vagy gerincfájdalom esetén,
  • az ízületek túlzott terhelése esetén /sport, nehéz fizikai munka/,
  • növekedés ideje alatt,
  • idősebb korban a csontanyag-ritkulás lelassítása érdekében,
  • terhesség alatt, hogy a magzat csontozata egészséges legyen,
  • körömtöredezés, hajhullás és igénybevett, hervadt bőr esetén.

A Skeletin hatásai az ízületi betegségek gyógyításában:

Szépiacsont tartalmának köszönhetően képes támogatni és harmonizálni a veseműködést.

A Skeletinben több olyan anyag található, mely védi a porcsejteket a toxikus anyagokkal szemben, és amely kölcsönösen támogatja egymás hatásának kifejtését. A C, A, E vitaminok, valamint a bioflavonoidok és a mangán jelentős antioxidációs hatású anyagok. A nehézfémek eltávolításában a C-vitamin mellett a chitin és a chitosan is részt  vesz. Az ízületi megbetegedések kezelésekor különösen fontos a gyulladások kezelése. Gyulladáscsökkentő hatása van az omega3 telítetlen zsírsavaknak, a klorofilnek, a sziliciumnak, a kénnek, valamint az E és a C vitaminnak. Az ízületi porcok regenerálódását olyan anyagok biztosítják, melyek elősegítik a kollagén termelődését / C, D, A vitaminok és a mangán /, illetve amelyek gyógyító hatásúak / mangán, klorofil, C és E vitamin/. A porc szintézisét támogatják a B vitaminok és a magnézium is. A kalcium, a C-vitamin és a mangán tartalmának köszönhetően a Skeletin képes a fájdalmat is csökkenteni.

A Skeletin hatásai a csontanyag fogyásával kapcsolatban:

A Skeletin természetes forrása az egészséges csont felépítéséhez szükséges ásványi anyagoknak – a kalciumnak, a magnéziumnak, a foszfornak és a sziliciumnak. Szépiacsont tartalma hatékonyan támogatja a veseműködést, így pozitívan befolyásolja a kalciumgazdálkodás hormonális szabályozását a testben. Az A, D, és K vitaminok segítik a csontszövet-képzést. Az osteoporosis kialakulását segít megelőzni a mangán, a szilicium, a K vitamin és a szójaolajból származó fytoösztrogének is

Bioinformációk

A bioinformációk olyan frekvenciák, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályzó agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbelépése által zavar támad a negatív információk sorában, és elindul a visszaható regeneráló folyamat. A bioinformációk jelenléte az Energy készítményeiben rendkívül jelentős – más, hasonló jellegű készítményekkel összehasonlítva az Energy termékei sokkal nagyobb hatékonyságról tettek tanúbizonyságot.

Javasolt adagolás: 2×1 kapszula naponta, étkezés után

Hűvös, sötét helyen tartandó, leginkább a hűtőszekrényben.

A készítmény használata 3 éves kor alatt nem ajánlott!

Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet!

A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

0

Kosaram