Akció!

Vital Herb ördögnyelv 600 mg Konjac kapszula 90 db

4,160Ft 2,990Ft

Leírás

Az ördögnyelv-kivonat (glucomannan) a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testsúly csökkentéséhez.

600 mg Konkac egyetlen kapszulában!

 

Számos tudományos vizsgálat megállapította, hogy az ördögnyelv magas rosttartalma számos egészségügyi ellátásra teszi alkalmassá ezt a növényt.

A Konjak növény vízben oldódó rostjai vízmegtartó kapacitása nagyon magas ezért a megfelelő folyadékmennyiséggel bevéve a kapszula megduzzad a gyomorba, így teltségérzetet okoz.  A glucomannan kivonat prebiotikus hatásának köszönhetően segíthet helyreállítani a bélflóra egyensúlyát, valamint  csökkentheti a vércukorszintet és segíthet a normális koleszterinszint fenntartásában.

  Hatóanyagok

1 kapszulában

6 kapszulában

napi adag

Glucomannan

570 mg

3420 mg

 

 

 

 

 

Összetevők: Amorphopallus konjac kivonat (95%), kapszula (zselatin)

Minőségét megőrzi: lásd a címkén jelzett időpontig (hónap utolsó napja/év)

Tárolás: a készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, napfénytől védett helyen! A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!

Alkalmazási javaslat: Felnőtteknek naponta 1-6 kapszula bevétele javasolt. Minden kapszulát 1-2 pohár vízzel, lehetőleg a főétkezés előtt 30 perccel nyeljen le, hogy a glucomannan a gyomorba kerüljön!

A kedvező hatás eléréséhez legalább napi 3 gramm glucomannan bevitele szükséges!

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A napi ajánlott mennyiségetne lépje túl és ügyeljen a bő folyadékmennyiség elfogyasztására! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva!

Ne feledje!

A kapszulákat lehetőség szerint a főétkezések előtt fél órával vegye be legalább 3-4 dl vízzel!

0

Kosaram