Zafir Alma Pektin porkapszula 60 db

3,890Ft

Leírás

Általánosan ajánlott: emésztés javítására, belek egészségének megőrzésére, a vér koleszterinszintjének csökkentésére, a belek túlérzékenységének enyhítésére, vércukorszint stabilizálására, fogyás elősegítésére, epekő kialakulásának megelőzésére.


Hatásai: Szakirodalom szerint elsősorban ízületi gyulladásra, porckopásra jótékony hatású, ízületi regeneráló, vértisztító.

Javasolt fogyasztása : fogyasztás napi  1-2  kapszula

A termék tartósítószertől,  színezék- és adalékanyagtól mentes természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.

A rostszegény táplálkozás számos betegség kialakulásának a rizikótényezője. Elsősorban a székrekedés, a vastagbéldaganat, a divertikulózis kialakulása függ össze vele, de szerepet játszik az elhízás, az emelkedett vérzsírszint, az időskori cukorbetegség és az érelmeszesedés kialakulásában is. A növényi rostok között vannak vízben nem oldódók és vízoldékonyak is.
 
A rostnak önmagában szinte semmilyen tápértéke nincs, mégis fontos szerepet játszik az egészségmegőrzésben. Az emészthető rost a növényi sejtek és sejtfalak alkotóeleme, amelyek a vízben megduzzadnak. Ezeket a vastagbélben található baktériumok lebontják. Emészthető rostok például a pektin, a növényi mézga, nyák- és gumianyagok. Az emészthetetlen rost – mely a gabonaszemekben is megtalálható – főleg a lignin, amely növényi sejtfalakat épít és a fás növények alkotórésze. Ez megköti a vizet, de nem duzzad meg. Megemészthetetlenül halad át a beleken, nem szívódik fel, és a szervezet enzimjei sem bontják le.
 
Az élelmi rostok növényi sejtalkotó komponensek, amelyeket az emésztőenzimek nem képesek felszívódásra alkalmas kisebb egységekre bontani. A rostoknak két fajtája van: oldható és oldhatatlan rostok.
 
Az élelmi-rostok következtében a káros anyagok gyorsabban ürülnek ki az emésztőrendszerből, hiszen megnövelik a béltartalom mennyiségét és gátolják a székrekedés kialakulását.
 
A kutatások alapján az almák pektintartalma a legnagyobb a gyümölcsök között. Támogatja a gyümölcsök természetesebb ízét.

A termék szavatossága minimum 1 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne  napsütéses  helyen, gyermekek elől elzárva tároljuk.

További információk

Márka

0

Kosaram