Leírás
Az agave növénynek a koncentrált nedve adja az agave szirupot, amely édesítőszerként ismeretes. Lényegesen kevesebb kell belőle, mint a fehér vagy a barna cukorból.
Sokoldalúan használható édesítő. Készülhet vele sütemény, édesség, keksz vagy bármilyen sült és főtt étel. Tea, kávé és más reggeli italok édesítőjeként is megállja a helyét.
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100G TERMÉKBEN
ENERGIA | 1 445.0 KJ / 340.0 KCAL |
---|---|
Zsír | 0.0 g |
Amelyből telített zsírsavak | 0.0 g |
Szénhidrát | 85.0 g |
Amelyből cukrok | 0.0 g |
Só | 0.00 g |
Fehérje | 0.0 g |
Allergénfigyelmeztetés | |
Egészséges életmóddal kapcsolatos adatok | |
Jogi szabályozás | |
Összetevők | agave szirup* |