Almawin öko kézi mosogatószer koncentrátum 500 ml

1,590Ft

Leírás

Összetevők: Víz, cukortenzidek, zsíralkoholszulfátok, tejsav, alkohol, glicerin, étkezési só, búzaproteinek, részben ellenőrzött ökotermesztésből származó természetes illóolajok.

Erőteljes és kíméletes.Szintetikus konzerváló anyagoktól mentes. Bőrgyógyászok ajánlásával.

A cukortenzidnek és zsíralkoholszulfátoknak a búzaproteinekkel és glicerinnel alkotott kiegyensúlyozott kombinációjának köszönhetően kitűnő tisztító és nagy zsíroldó hatású valamint rendkívül bőrkímélő. Tiszta és ragyogó edényeket eredményez. A bőrgyógyászati tesztet sikeresen teljesítette.

Az összetevőkről: Az általunk kiválasztott cukortenzidek (burgonya, kukorica vagy cukornád ill. répacukor nyersanyagaiból és kókusz- és pálmamagolajból) zsíralkoholszulfátokkal (kókusz- és pálmamagolajból) kombinálva kitűnő dermatológiai tulajdonságokkal rendelkező mosóaktív anyagok. Ezen nyersanyagok egyidejűleg kifejezetten jó zsíroldó-, szennyoldó- és diszpergálóképességgel bírnak. Oldják a mészszappanokat és hozzájárulnak a cseppmentes száradáshoz, azaz nincs szükség törölgetőronggyal való eltörlésre. Mivel a bőrére zsíroldó hatást fejt ki még a leglágyabb tenzid is, AlmaWin Kézi mosogatószer koncentrátum unkhoz a glicerin mellett búzaproteineket adagolunk. Ezek mindegyike visszazsírozó és ápoló hatású. Az alkohol elősegítí a cseppmentes száradást és stabilizálólag hat a termékre. A bőrsemleges pH-értéket tejsavval állítjuk helyre. Étkezési só biztosítja az AlmaWin Kézi mosogatószer koncentrátum megfelelő konzisztenciáját. AlmaWin Kézi mosogatószer koncentrátumunk decens illatát természetes illóolajok határozzák meg:, citromolaj, narancsolaj, korianderolaj, mentaolaj és ökotermesztésből származó teafaolaj kompozíciójából születik ez az egyedülálló illat. Magától értetődően minden felhasznált nyersanyag biológiailag lebomlik. A bőrkímélő tisztítószereket is megfontoltan alkalmazzuk és kerüljük a túladagolást. A környezet hálás érte.

Alkalmazási javaslat: Először töltsük meg a mosogatót vízzel, csak ezután adjuk hozzá az AlmaWin Öko mosogatószer koncentrátumot.

Adagolási javaslat: 1 spriccelés (2 ml) elegendő. Csak erős szennyeződés esetén használjunk koncentráltabb formában.

0

Your Cart