Almawin öko mosószer koncentrátum 36 mosásra – 2000 g

5,990Ft

Leírás

  • A természetes növényi zsírokból és olajokból készült tiszta szappanon alapuló AlmaWin Öko mosószer 30, 40, 60 és 90°C-on tiszta mosást biztosít. Kizárólag géntechnika-mentes enzimek felhasználásával készül. Bőrgyógyászati teszteredményei alapján a termék allergiásoknak és érzékeny bőrű embereknek is kíválóan alkalmas.
  • Öko-teszt minősítés 2005/07 “jó”
  • A csoport termékei: mosószer koncentrátum 1,08 kg; 2 kg; 5 kg; 25 kg-os kiszerelésben

Alkalmazási területek: Az AlmaWin Öko mosószer koncentrátum mindenfajta textíliához megfelelő és minden hőmérsékleti tartományban alkalmazható.

Alkalmazási javaslatok: Az AlmaWin Öko mosószer koncentrátumot tehetjük közvetlenül a mosógép dobjába a piszkos ruhákhoz. Kérjük vegye figyelembe a mosnivalók ápolási- és tisztítási utasításait. Előmosásra rendszerint nincs szükség. Makacs foltok kezelésére az AlmaWin Oxigénes fehérítő koncentrátumot ajánljuk, előkezelésre az AlmaWin folttisztító szappant/Marseille szappant. Allerigiások számára fontos, hogy mindig öblítsünk alaposan, szükség esetén alkalmazzunk egy másik öblítő programot is.

Adagolási javaslat: Kézi mosáshoz: 25 ml mosószer 5 l vízhez. Gépi mosáshoz: a dobozon található táblázat szerint.

Fontos tudnivalók: Alkalmas fehér és színtartó tarka pamut és pamuttal kevert textíliák mosására 30°C-tól 90°C-ig. Kitűnő mosóerő jellemzi erősen szennyezett textíliáknál is, ami a növényi szappanból és újratermelődő nyersanyagokból származó mosóaktív alkotórészekből álló öko-mosási rendszernek köszönhető. Aktív oxigénből álló mosóerő erősítőt tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a makacsabb foltok is eltűnjenek és meggátolja, hogy a fehér mosás beszürküljön. Ezáltal feleslegessé válnak és elmaradnak az optikai világosítók. A mosószer közvetlenül a ruhára is tehető, különösen gyenge víznyomás esetén. Az Öko mosószer nem alkalmas gyapjú és selyem, továbbá színérzékeny textíliák mosására. Az Öko mosószer alkalmas minden vízkeménység esetén . Különösen kiadós, ami megmutatkozik a mosási adagok nagy számában: 1 kg  19 mosási adagot, 2 kg 36, 5 kg 90, 25 kg 450 mosási adagot  tesz lehetővé. Takarékos és olcsó a felhasználásban. Kíméletes a bőrhöz és a környezethez.

Összetevők: Cukortenzid, zsíralkoholszulfát, növényi szappan, rétegszilikátok, szóda, nátriumbikarbonát, nátriumperkarbonát, poliszparaginsav, rizskeményítő, citromsav, természetes proteázok, génmanipuláció-mentes TAED / Tetra Acetyl Ethylene Diamine /, részben ellenőrzött ökotermesztésű illóolajok.

0

Your Cart