Bálint cseppek Ziliz cseppek 50 ml

2,890Ft

Leírás

A ziliz cseppek készítmény olyan fogyókúrázók részére jelenthet segítséget, akik idáig sikertelenül próbáltak megszabadulni felesleges testsúlyuktól.BÁLINT ZILIZ CSEPPEK

 

Fogyókúra cseppenként

A legújabb kutatási eredmények azt mutatják, hogy a zsírszöveteket közvetlenül körülvevő elraktározott folyadékot a szervezet önmagától nem képes eltávolítani.

A készítmény hatóanyagai nemcsak a zsírszövetek által elraktározott folyadékot mozgathatják meg, hanem segíthetnek a szervezet só- és vízháztartásának szabályozásában is, továbbá csökkenthetik az éhségérzetet is.

Napi adag: étkezés után 21 csepp 1 dl vízben feloldva

Ziliz cseppek hatóanyagai:

A termékben alkalmazott gyógynövények: algák (Spirulina plantensis), orvosi ziliz, másnéven fehér mályva (Althaea officinalis), csarabfű (Calluna vulgaris), zöldtea levél (Camellia sinensis), petrezselyem levél (Petroselinii folium), gyermekláncfű levél és gyökér (Taraxacum officinale), csalánlevél és gyökér (Urticaria dioica), paprika (Capsicum annuum).

Spirulinából és fehér mályvából mályvából 16-16 mg, a csarabfű és zöldtea leveléből 4,7 mg, a gyermekláncfű gyökeréből, leveléből, valamint a csalánlevélből 4-4 mg található a 21 cseppben.

Kiszerelés: 50 ml/üveg
OÉTI sz.: 6349/2009

Figyelem: Áldott állapotban lévő hölgyek és szoptatás ideje alatt, valamint az előírt mennyiségnél több nem szedhető. Éhgyomorra ne vegye be! Sűrűbb széklet és vizeletürítés előfordulhat. A kúra ideje alatt javallott sok szénsavmentes ásványvíz fogyasztása!

 

ALGÁK (Spirulina platensis – Chlorella vulgaris – Lithotamnium calcareum)

A Spirulina platensis és a Chlorella vulgaris mikroalgák, a Lithotamnium calcareum pedig egy kalciumot tartalmazó makroalga.

Milyen pozitív hatásai vannak a mikroalgáknak?
A mikroalgák, ahogyan a nevük is mutatja, az algákhoz tartoznak és a tengeri algákkal ellentétben az édesvizekben nőnek. Legtöbbször 1 milliméternél is kisebbek, a szabad vízben mozognak, lebegnek. A mikroalgák a legősibb fotoszintetizáló organizmusok közé tartoznak. A Spirulina platensis, a Chlorella vulgaris és a Lithothamnium calcareum a legtáplálóbb és a legegészségesebb algák.
Hihetetlen méregtelenítő képessége tette ismertté ezt a parányi, de igen jelentős algát. Összegyűjti és kivezeti a nehézfémeket és méreganyagokat a szervezetből, amelyek nap mint nap bekerülnek szervezetünkbe a levegővel, vízzel és különféle élelmiszerekkel. Ezt nemcsak a bélrendszerben, hanem a vérkeringésben, sőt a szervezet zsírszöveteiben is véghezviszi.Ezen tulajdonságát rendkívül koncentrált klorofill- és pigment-tartalmának köszönheti. Ezen felül rendelkezik az egyedülálló CGF faktorral is. Ez egy olyan anyag, amely laboratóriumi körülmények között már bizonyítottan vissza tudta szorítani a tumorok fejlődését.
Erősíti az immunrendszert, fokozza a sebgyógyulást, szabályozza a bélműködést, gondoskodik a bélflóra egyensúlyáról és segíti a máj működését. A 4%-os klorofill-tartalmával az eddig ismert legmagasabb klorofill-koncentrációt tartalmazó növény. (A klorofillok az egyik legjobb zsírégető anyagok).

A chlorella tartalmaz:

teljes értékű növényi fehérjét az összes aminosavval, többek között mind a 8 féle alapvető aminosavat
ásványi anyagokat és alapvető nyomelemeket, pl.: magnézium, kalcium, mangán, vas, cink, kálium
számos vitamint: niacin, C-, E-, B-vitaminok – ezen belül B12-t aktív formában – pantoténsavat, folsavat
4% klorofillt, amelynek köszönhetően utánozhatatlan mértékben tudja a szervezetet méregteleníteni azáltal, hogy megköti és kiviszi a szervezetből a nehézfémeket, mint a higanyt, ólmot és más, táplálkozás és lélegzés útján bekerülő mérgező anyagokat
antioxidánsokat, polifenolt és sok más gyógyászati szempontból hatékony összetevőt
telítetlen zsírsavakat mint a linolén- és linolsav
Spirulina Platensis

Az egyik legalapvetőbb és legvitamindúsabb élelmiszer a tudomány mai állása szerint. Spirál formájú, kékeszöld algafajta. Fejlettségi szintjét tekintve közelebb áll a baktériumokhoz, mint a többi algához. Sokak csak parányi zöld erőműként emlegetik. Tápanyagsűrűségét egyetlen más emberi fogyasztásra alkalmas élelmiszer sem múlja felül. Egészségünk számára szükséges anyagok sokaságát tartalmazza és mindezt az emberi szervezet számára hihetetlenül kiegyensúlyozott arányban. A Spirulina támogatja az anyagcserét, aktiválja a szervezet védekező erejét. A Spirulina hatását egyszerű módon is leírhatjuk, a test túlsavasodása ellen dolgozik.
Kimagasló tulajdonsága phycocyanin tartalma, annak is a biológiailag magas hasznosulása. Ennek, az egészségre oly támogató összetevőjének köszönhető, hogy nagyszerű hatása van fertőzések, gyulladások esetén, sőt a rák kialakulásával kapcsolatban is.
Kimagasló az ellenálló- és az alkalmazkodó-képessége is. Napfényre és 15-20%-os sótartalmú vízre van szüksége, ami egy igen savas (PH 8-11) környezet, mégis életben marad, sőt ezen környezetben osztódással szaporodik. Megfelelő körülmények között már akár 3 nap alatt is képes megduplázni biomasszáját, ennek köszönhetően igen jól termeszthető.

A Spirulina tartalmaz:

nagy mennyiségű növényi fehérjét (60-70%), amelyet az állati eredetű fehérjével szemben szerveztünk rendkívül jól képes hasznosítani és tartós fogyasztása sem terheli meg a szervezetet sejtfalának köszönhetően
nagy mennyiségű klorofillt, ez köti meg és szállítja a növényi sejtekben az oxigént
phycocyanidot, ez közvetlenül sejtszinten hatva segíti elő a növekedést
jelentős mennyiségben B-vitaminokat, vasat, különböző esszenciális zsírsavakat ésaminosavakat, amelyek a sejtek anyagcseréjét előnyösen befolyásolják. Vashiányban és vashiányos vérszegénységben is előnyös, mert a vasat szerves kötésű, komplex formában tartalmazza.
phenylethylamint (PEA), amely a szellemi teljesítőképességet fokozza és javítja hangulatunkat
karotinokat, elsősorban bétakarotint, ami az immunrendszert élénkíti (a Spirulina a sárgarépánál tízszer nagyobb koncentrációban tartalmaz béta-karotint)
telítetlen zsírsavakat és lipideket
vitaminokat és enzimeket
muco- és poliszacharidokat
Tartalmaz továbbá egy sor, a szervezet számára nélkülözhetetlen makro-, illetve nyomelemet, többek között kalciumot, nátriumot, rezet, mangánt, magnéziumot, cinket, foszfort, szelént.Különösen jó jód- és káliumforrás. (Pajzsmirigyzavarban szenvedők, jód tartalma miatt, beállított gyógyszerszedés vagy orvosi felügyelet mellett szedhetik.)

A Spirulina összetevői:

Több 100 pótolhatatlan biológiailag aktív anyagot tartalmaz.

1. Proteinek – fehérjék, részarányuk eléri a 60-70%-ot. Könnyen beépülnek (65-80%), a sejtek fő építőanyaga. A fehérjehiány fáradtságot, étvágytalanságot, növéskéslekedést és a vízegyensúly felborulását okozza.

2. 18 aminosav, köztük 8 pótolhatatlan.

3. Vitaminok: B1-, B2-, B5-, B6-, B9-, B12-, A-, E-, C-, P és mások.

4. Mikroelemek: vas, jód, kalcium, nátrium, kálium, réz, magnézium, mangán, cink, foszfor, szelén, króm, vanádium. A króm a perifériás idegrendszer számára nagyon hasznos. A vanádium részt vesz a zsír- és szénhidrát-anyagcserében, a krómmal együtt javítja az inzulin-anyagcserét, serkenti az inzulin termelését. A szelén sorvasztja a ráksejteket, lassítja az öregedést.

5. Nukleinsavak (DNS és RNS), amelyek a legfontosabb funkciókat töltik be a genetikai információ tárolásában és átadásában.

6. Klorofill – a szerves vas forrása. Zöld vérnek is nevezik. Méregtelenítő hatással rendelkezik, megtisztítja a vért az ártalmas anyagoktól és a salakoktól.

7. Enzimek – serkentik a bőr anyagcseréjét és a sebek gyógyulását, feltétlenül szükségesek az emésztéshez, az agy működéséhez, a szervek és a szövetek regenerációjához. Minden szerv és szövet rendelkezik saját enzimkombinációval, mert minden egyes enzim csak egy biokémiai folyamatot aktivál. Az enzimek nagyon hőérzékenyek és magas hőmérsékleten bomlásnak indulnak. Emiatt ahhoz, hogy a szervezet elegendő enzimmennyiséghez jusson, nyers élelmiszereket kell fogyasztani.

8. Többszörösen telítetlen zsírsavak – köztük a gammalinolénsav, amelyet az Omega-6 típusú savakhoz sorolnak. Csökkenti a magas vérnyomást, részt vesz a zsír anyagcseréjében, serkenti a sejtek szaporodását, erősíti az immunrendszert, megelőzi a gyulladásos folyamatokat és a szív- és érbetegségeket.

9. A Q10-hez hasonló koenzim az ételből energiát nyer és elosztja azt a szervezet minden egyes sejtjében.

A Spirulina rendkívül széles hatásterülettel rendelkezik:

1. Normalizálja a bélflórát; antibakteriális hatással bír.

2. Csökkenti a magas vérnyomást.

3. Megelőzi a szabad gyökök megjelenését.

4. Csökkenti a lipid- és koleszterinszintet, helyrehozza a kolineszteráz aktivitását.

5. Erősíti az immunrendszer működését, különösen a makrofágok stimulálása révén, amelyek segítik a hulladékok eltávolítását a szervezetből; antigéneket tartalmaz, amelyek az AIDS ellen küzdenek.

6. Ellenáll a rosszindulatú képződményeknek.

7. Elősegíti a terhesség bekövetkeztét és normális lefolyását./meddőség/

8. Normalizálja az anyagcserét, többek között a fehérjéét.

9. Segít a szervezet pH-ját lúgossá tenni.

 

0

Your Cart