Bio Noni ital 100% 500 ml

3,470Ft

Leírás

A noni juice-t használhatjuk fájdalom- és gyulladáscsökkentésre. Míg a közönséges fájdalomcsillapítók blokkolják valamennyi enzimet – melyek képesek válaszolni a fájdalomra és melyek gyógyerővel bírnak -, addig a noni juice nemcsak a gyomor, a vese és a máj sejtjeit védi a gyógyszerek káros hatásaitól, de további működésre ösztönzi a gyógyító enzimeket. Emiatt a noni juice-t használhatjuk edzés utáni regenerálódáshoz, valamint az ízületi és izomfájdalmak enyhítésére, amit az ízületi gyulladás vagy a fibromyalgia okoz.

A kutatások szerint a noni serkenti az immunrendszert, szabályozza a sejtek működését és a károsodott sejtek regenerálódását. A tény, hogy a noni egészen a sejtek legmélyén is kifejti hatását, megmagyarázhatja, hogy miért használhatjuk a betegségek ilyen széles spektrumának kezeléséhez.

A Washington állambeli Steven Hall orvos szerint, aki noni juice fogyasztó: “A noni nemcsak önmagában fejti ki hatásait, de növeli más anyagok hatékonyságát is.” Úgy találta, hogy “A noni juice már-már hihetetlen, hiszen képes segíteni olyan embereken is, akiknél az orvostudomány nem ért el eredményeket.

Sokaknál, akik rendszeresen fogyasztanak 100%-os noni juice-t, sikerült csökkenteni a gyógyszeradagot vagy akár fokozatosan teljesen elhagyni a felírt gyógyszereket egy idővel a noni juice fogyasztása után.

A noni a legjobb adaptogén

Az adaptogének olyan anyagok, melyek a szervezet különböző rendszereiben egyensúlyt teremtenek. A nonijuice egyike a 12 adaptogénnek, gyakorlatilag az elsőszámú adaptogén. A nonijuice csökkenti a szervezet savasságát. Lúgos környezetet teremt és segít a szervezetnek harcolni a betegségek ellen, valamint biztosítja a szövetek megfelelő állapotát.
A noni juice a szerotoninnal és a melatoninnal együttműködve javítja az alvási ciklust, növeli az energiaszintet és szabályozza a kedélyállapotot, valamint a testhőmérsékletet.
A noni közvetlen hatással van a tobozmirigyre, amely közvelten kapcsolatban van a harmadik szem csakrával, így a spirituális életet élők noni kúrák alatt, gyakran számolnak be jobb tapasztalásokról meditációk alatt.

A Noni juice termékünk Összetétele:

100%-os Bio noni, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

Allergia esetén a nonijuice segíthet enyhíteni a tüneteket. A nonijuice fokozza az immunrendszer működését és szabályozza az allergia jellemző tüneteit, valamint a szervezet allergiára adott válaszait.
A nonijuice fitonutrienseket is tartalmaz, melyek segítenek a vérnyomás egészséges szintjének fenntartásában, antioxidánsai pedig semlegesítik a szabadgyököket és megelőzik a DNS károsodást, ami rákot okozhat. A noni lé fokozza a fehérvérsejtek aktivitását számos betegség ellen, mint pl. a rák és megvan az a képessége is, hogy megbontsa a rákos tumorokat ellátó vérhálózatot.

A nonijuice jótékony hatásai

A tobozmirigy működése fontos ahhoz, hogy helyreállítsa az agyban a károsodott sejteket. A tapasztalat az, hogy a neurológiai problémákkal küzdő betegek állapota javulni kezd, mert a nonijuice stimulálja az agy ezen részén nélkülözhetetlen vegyi anyagok termelődését.

A nonijuice a hasnyálmirigy működését is befolyásolja: a vércukrot és a vérnyomást normalizálja.
A tobozmirigy számos szervre hatással van, köztük a férfi és a női nemi szervekre, a prosztata megnagyobbodásban szenvedők a noni lé rövid ideig tartó fogyasztása után már a prosztata méretének csökkenését fogják tapasztalni.

0

Your Cart