Bio Nyírfanedv Nordic Koivu 500 ml

2,990Ft

Leírás

Ismerj meg engem. Finnországi palackozásom ipari titokként védett, 10 éves kutatómunka eredménye. Organikus környezetben élő hatalmas nedvedző nyírfaerdők a szüleim. A nyírfák 1 évig termelnek a gyökereikben, és tavasszal, 3 hétig a gyökerektől az ágakig keringek a fák törzsében, hogy védjem immunrendszerüket és regeneráljam Őket. Nedvem ionizált, kolloidális szerkezetű tápláló anyagokban gazdag, amit az emberek azért kedvelnek, mert testükben ugyanilyen hatást vagyok képes kifejteni.

Ezért minden évben, amikor megszületek, a hatalmas nyírfaerdőt emberek lepik el, a fákat 5-8 cm mélyen meglékelik és csövekkel kötik össze. Én a csöveken át a palackba érkezem, az eljárás során nem kell tartósítani és emberi kezeknek érinteni. BIO palackozásom története, egy 10 éves kutatómunka eredménye, ami ipari titokként lett levédve. A mai napig kutatnak, vizsgálnak és kísérleteket folytatnak további hasznosításomról.

Bio voltamat számos elismerés igazolja, összetételem az emberi szervezet öngyógyító képességét indítja be. Ionizált, izotóniás szerkezetem, májméregtelenítő és gyulladáscsökkentő képességemről az oroszok szakértői véleménye tanúskodik. Minden erőm a kolloidális, az emberi vér plazmájával megegyező, sejtszinten felszívódó, lúgosító képességemben rejlik. A homeosztázis egyensúlyát hozom létre, pH szabályzó munkát végzek. A sejtek szintjén regenerálok és gyógyítok, álljon a háttérben kisebb vagy nagyobb egyensúlyvesztés. Még a holtakat is feltámasztom!

A bio nyírfanedv® palackozása egy kelet-finnországi tartományban, Tohmajärviben, történik. A képen látható csövek segítségével vonjuk ki a fák törzséből a nyírfanedvet. Szabadalmazott eljárás gondoskodik a bio nyírfanedv® magas minőségének megőrzéséről. Minden nyírfába két méter magasan két centiméter sugarú lyukat fúrunk, a fa vastagságától függően 5 vagy 8 cm mélyen. A bio nyírfanedv® kifolyik a lyukakon a csövekbe, majd közvetlen a 0,5 literes palackokba.

Évente 50 és 300 liter bio nyírfanedv® -et tudunk így kivonni egy-egy fából. A fának nem ártunk ezzel az eljárással, mert csupán a tápanyag egy részét vonjuk ki, és a megcsapolás helyei a növekedés során automatikusan benőnek. Ezt leginkább a vérvételhez lehetne hasonlítani. Az organikus erdő és a szabadalom végterméke a 100%-osan természetes bio nyírfanedv®, adalékanyag nélkül. A bio nyírfanedv® egy színtelen folyadék, a nyírfa vére, tele hasznos tápanyagokkal, amit kiemelkedően magas szerves tápanyag hasznosulás jellemez.

A hatalmas, 7 hektárnyi területen elterülő nyírfaerdő energiája belénk hasít, mikor tavasszal sétálni indulunk benne. A fák egészségesek, hosszú, egyenes törzseik negyven, hatvan évesek. A nyírfaerdő tavaszi ébredését jelzi, ha letörünk egy ágat és az a törésnél csöpögni kezd. Ez a biztos jele annak, hogy a „Mahla”, a nyírfavíz a gyökerekből az ágak felé áramlik. Ha a fülünket a fa törzséhez szorítjuk, még hallani is lehet a nyírfavíz áramlását a fában. Egy régi finn népi megfigyelés szerint a nyírfavíz akkor kezd el keringeni a törzsben, amikor a hó teljesen elolvadt egy jól látható kört hagyva a fa lábánál.

Testünk 70%-a víz, a belső kommunikáció ennek a vizes közegnek segítségével megy végbe, a testünket alkotó legkisebb egységek, a sejtek szintjén. A vizes közeg pH értékének szabályozása a helyes kommunikáció, az egészség, a szépség, a fittség kulcsa. A pH egyensúly könnyen kibillen helytelen életmód és környezeti ártalmak hatására. A nyírfanedv a homeosztázis, a belső egyensúly visszaállításában vesz részt, fogyasztható minden életkorban a vitális energia visszaszerzése érdekében. A betulin (betulinol) és a fitoncidok tartalma miatt a nyírfanedv a vizeletkiválasztó rendszer és az emésztőszervrendszer támogatója. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatással bír. Gyorsan felszívódik a gyomorban. Méregtelenítő és lúgosító hatást fejt ki, mely alapját képezi a testsúlycsökkentő programoknak is. Alkalmas a test folyadék-elektrolitikus egyensúlyának megőrzésére még erős fizikai igénybevétel esetén is. Külsőleg alkalmas a bőr és a hajas fejbőr ápolására, permetezze vagy masszírozza az érintett felületbe.

0

Your Cart