Biorganik bio porcukor nádcukorból 500 g

1,390Ft

Leírás

Összetevők: *bio nádcukor
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.

 

Tápanyagtartalom (100g-ban):
Energiaérték: 1663 KJ / 396 kcal
Fehérje: 0,1g
Szénhidrát: 99,6g
Zsír: 0g

Ásványi anyagok:
 kálcium, vas, kálium

 

Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.

Jó tudni:
 a boltokban kapható „barnacukor” a legtöbb esetben nem más, mint fehércukor nádmelasszal színezve. Így az nem egészségesebb, mint a fehércukor (bár az elnevezés alapján sokan ezt feltételezik), szemben az élettanilag valóban sokkal előnyösebb nádcukorral.

 

A nádcukor előnyei:

– Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb).
– Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb
– Ízében egyedibb

További információk

Tömeg 0.5 kg
0

Your Cart