BioCo vízzel elegyedő Q10 100mg 30 db

Leírás

A készítmény BioCo technológia alapján készül, mely lehetővé teszi az eredetileg zsírban oldódó Q10 vízoldékony emulzióját. Az emulziós technológiák előnye, hogy növelheti egyes hatóanyagok felszívódását, azaz a biohasznosulását.

A Q10 jelentős mennyiségben található a sejtek mitokondriumában, szerepet játszik a mitokondriális elektron transzportban. A Q10 az emberi szervezetben is termelődik, bár a termelt mennyiség az életkor előrehaladtával csökkenést mutat. Ilyenkor érdemes odafigyelni a megfelelő bevitelre.
A termékben található C-vitamin és szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, valamint az immunrendszer normál működéséhez.
Az E-vitamin szerepet játszik a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében.

Alkalmazási javaslat: Felnőttek számára napi 1 kapszula, reggel bő vízzel kell lenyelni.

Vegetáriánusok számára javasoljuk, hogy nyissák szét a kapszula héját, és tartalmát 1,5-2 dl testmeleg vízben feloldva fogyasszák. Ezáltal állati eredetű anyag bevitele nélkül egészíthetik ki szervezetük Q10 szintjét.

Hatóanyagok 1 kapszulában (RDA% – felnőttek számára ajánlott napi bevitel)

Vízzel elegyedő Koenzim Q10 100 mg

C-vitamin 60 mg (75%)

E-vitamin (TE) 10 mg (83,3%)

Béta-karotin 2 mg (41,7%)

Szelén 50 µg (90,9%)

Összetevők

Koenzim Q10 (fermentációs, növényi eredetű); emulgeálószer (poliszorbát 80); zselatin (kapszulahéj); csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, talkum, magnézium-sztearát); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); L-aszkorbinsav; módosított étkezési keményítő; ; dl-alfa-tokoferil-acetát; kukoricakeményítő; béta-karotin; kapszulahéj színezékek (titán-dioxid, sárga vas-oxid); nátrium-szelenit

További információk

Márka

0

Your Cart