Bioconnect Kids zöldség-, gyümölcskoncentrátum béta glükánnal 210 g

7,690Ft

Leírás

A Wellmune WGP béta glükán aktiválja gyermeke elsődleges védelmi vonalát, a veleszületett (ősi) immunrendszert, folyamatos szedése állandó, hatékony védőpajzsot nyújt a vírusos és bakteriális fertőzésekkel, egyéb megbetegedésekkel szemben.
Hazai gyártó által, magyar gyümölcsökből és zöldségekből készített 85%-os oldott szárazanyag tartalom és magas antioxidáns hatás elérésével támogatja gyermeke megfelelő immunműködését.
Több mint 2 kg magyar zöldségből és gyümölcsből készült, nagyon finom ízű, kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, hozzáadott cukrot, tartósítószert, színezőanyagot nem.
A meggy magas A-vitamin, B-vitamin, kálium, magnézium és vas tartalmú, gyulladásgátló és antibakteriális hatású; a cékla javítja a szellemi aktivitást, általános egészségi állapotot, erősíti az immunrendszert, az egyik leghasznosabb vasforrás; a csicsóka immunműködést támogató, bélflórát helyreállító összetevő.

Összetevők:
Wellmune WGP béta glükán (100mg/nap, a teljes üveg 1,4%-a) gyümölcs (meggy: 60%) és zöldségkoncentrátum (cékla: 28,6%, csicsóka:10%).
Nettó tömeg: 210 g.

Javasolt életkor:
Az élelmiszerbiztonsági hatásvizsgálatokat az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság végezte, szakvéleményében az élesztő béta-glükán biztonságosságát 1,5 éves kortól vizsgálta, és teljesen biztonságosnak találta.
Az OÉTI előírásnak megfelelően egyelőre 3 éves kortól javasolhatjuk.

Adagolás:
Napi 1-2 mokkáskanál elfogyasztása javasolt, mely 15-20 mokkáskanál gyümölcs és zöldség elfogyasztásával egyenértékű.
Betegség esetén 2-3 mokkáskanál javasolt.

0

Your Cart