Bioconnect Pure Béta-glükánt tartalmazó kapszula 30 db

4,290Ft

Leírás

Kiszerelés: 30 db 0,42 g-os kapszula

Immunerősítés és egészségvédelem

A tudomány mai állása szerint az immunrendszer erősítésének elengedhetetlen szerepe van az egészég védelmében. Életkörülményeink megváltoztak: táplálkozási szokásaink, a mindennapi stressz, az esetenként túlzásba vitt gyógyszerszedés – sok tényező összhatásaként szervezetünk védekező rendszere a vírusokkal, fertőzésekkel szemben lényegesen gyengébb, mint valaha. A betegségek szinte mindegyikének alapja bakteriális- vagy vírusfertőzés. Nem kérdés tehát, hogy az egyetlen út az egészséghez immunrendszerünk eredeti működésének visszaállítása.

Immunháromszög – Fertőzés-, Allergia-, Stresszkontroll

A Bioconnect egyedülálló összetétele miatt fontos szerepet játszik az immunrendszer megfelelő működésében, természetes védőpajzsot visszaépítve szervezetünk számára. Alig létezik olyan betegség, amely leküzdésében egy megfelelően működő immunrendszer ne jelentene segítséget – tüneteit, hatását, hosszát enyhítve vagy akár észrevétlenül elkerülve azt. Egyedülállóan nagy számú bizonyíték alapján kijelenthető többek között, hogy a Bioconnect – összetétele alapján – hozzájárul a megfelelő immunválaszokhoz, a felső légúti rendszer egészségének megőrzéséhez. Ezen túlmenően is számtalan klinikai kísérlet és tanulmány bizonyítja az influenzás/megfázásos megbetegedéssel, a stressz egészségre gyakorolt hatásainak csökkentésével , fizikai állóképességgel, allergiára való hajlammal és az allergia tüneteivel, vírusos fertőzésekkel kapcsolatos, az orvosi-kutatói társadalmat is meglepő szenzációs eredményeket.

Yestimun® Béta-glükán egyedülálló 1,3/1,6 glükán poliszacharid (250 mg) – természetes béta-glükán, amelyet egy nagy tisztasági fokú, szabadalmaztatott élesztőgombafaj (Saccharomynes cerevisiae) sejtfalából nyernek ki (az összetevő 40 feletti szabadalommal rendelkezik). Ez a kivételes összetevő stimulálja az emberi immunrendszer védőmechanizmusait, melyeket a szervezet évezredek alatt fejlesztett ki a saját védelme érdekében. Javítja a veleszületett celluláris immunfunkciót és ezáltal fontos szerepet játszik az immunrendszer megfelelő működésében.

Adagolás: Felnőtteknek napi 1 kapszulát kevés vízzel bevenni.

1 KAPSZULA TARTALMAZ: Yestimun® Béta-glükán250 mg **

Összetétel (INCI): Yestimun® Béta-glükán, HIDROXI-PROPIL-METIL-CELLULÓZ, TÖMEGNÖVELŐ SZER: MIKROKRISTÁLYOS CELLULÓZ,  CSOMÓSODÁS GÁTLÓ: (TALKUM, KOLLOID SZILICIUM-DIOXID, MAGNÉZIUM-SZTEARÁT)

0

Your Cart