Bioextra echinacea cseppek 50 ml

3,290Ft

Leírás

A népgyógyászatban régóta használatos nátha és herpesz ellen megelõzésre is, különbözõ fertõzések és gyulladások ellen, elsõsorban húgycsõgyulladás esetén.

Külsõleg: öblögetésre fogíny- és gégegyulladásnál, fekélyekre, égési sérülésekre, nehezen gyógyuló sebekre, felfekvésekre, ekcémára, fagyási sérülésekre valamint gyulladásos szájnyálkahártya kezelésére ajánlott.

Használata belsõleg, illetve öblögetésre naponta többször 20 cseppet.

A Bioextra Echinacea cseppek a növény alkoholos kivonatát tartalmazza. Könnyen felszívódó és adagolható formula. Tartósítószert, egyéb adalékot nem tartalmaz.

Adagolás:

Ajánlott napi adag az ellenálló képesség fokozása céljából megelõzésre 3 x 20 csepp (összesen 60 csepp) vízben, vagy italban elkeverve.

Akut fertõzés esetén akár napi 3×30 csepp (összesen 90 csepp) is alkalmazható.

A kivonatban például megtalálható a gyenge antibiotikus hatású echinakozid és az echinacein gyulladáscsökkentõ anyag.

Gyógyhatása: Fertõzések leküzdõje, immunrendszer, megfázás és influenza, gombafertõzés, sugárterápia, sebgyógyítás, ízületi gyulladás. Fõzete vagy tinktúrája fertõzést csökkentõ, ízületi gyulladást gyógyító hatású. Megfázás, influenza, mandulagyulladás, hörghurut, szamárköhögés, agyhártyagyulladás és fülgyulladás kezelésére is alkalmazható. Sugárkezelés során a fehérvérsejteket védi. Hüvelyi gombafertõzések esetén krémbe keverve használatos. Vágások, égések, pikkelysömör, nemi szervi herpesz és ajak herpesz ellen is hatásos a krém.
Kasvirág ellenjavallat: Sugárkezelésben részesülõk csak orvossal történt megbeszélés után alkalmazzák!

0

Your Cart