Leírás
A búzafű egyszerre méregtelenít és – a táplálkozási hiányosságok pótlásával – növeli az energiaszintünket.
Javítja a véroxidációt, vitaminkomplex, baktériumflóra kontroll, antioxidáns, savbázis egyensúly, allergiás tünetcsökkentő
A termék tulajdonságai
- Erőteljesen lúgosító hatású
- Kimagasló kalcium, magnézium, és kálium tartalmú
- 17 féle aminosav található meg benne
Információk
A búzafű az egyik leggazdagabb természetes A- és C-vitamin forrás, amely egyenlő arányban tartalmaz E-, F-, K- és B-vitaminokat, B17 tartalma jelentős. Segít az emésztésben és a belső szervek működésében. Az emésztőrendszerben hatékonyan segít a kórokozó baktériumok és a hasznos baktériumok egyensúlyának helyreállításában, illetve az egészséges immunrendszer fenntartásában. A búzafű magas klorofill-tartalma miatt vérünket oxigénnel dúsítja, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe lehet. A búzafű bővelkedik a számunkra létfontosságú enzimekben, többek között az egyik leggazdagabb SOD (szuperoxid-diszmutáz) enzimforrás. Az SOD különleges hatású antioxidáns enzim, szabadgyökfogó, mely jelentősen lelassítja a sejtöregedést. Nincs lúgosító kúra, méregtelenítés, salaktalanítás búzafű nélkül. A tavaszi fáradtság energizáló zöldje, fogyasztása kedvezően befolyásol számos allergiás tünetet (pl. parlagfű allergiát).
Javasolt felhasználás, adagolás
Egy adag = 1-2 kiskanál
1-2 teáskanál naponta zöldséglében vagy vízben elkeverve, illetve javasoljuk a por egyenletes felrázását shakerrel.
Tárolás
Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve
Rendelet
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.