Leírás
Összetevők: datolyalé koncentrátum*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
A szirupgyártás folyamata: a datolyát megfőzik, magtalanítják, a levét kipréselik, leszűrik és besűrítik. A színe sötétbarna, íze tipikus édes datolyaíz.
Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: | 1134 kJ / 271 kcal |
Zsír: | 0,1 g |
– amelyből telített zsírsavak: | 0 g |
Szénhidrát: | 88 g |
– amelyből cukor: | 45-88 g |
Rost: | – g |
Fehérje: | 1,4 g |
Só: | 0,85 g |
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási ország: Belgium.
Bio és Gluténmentes |