Leírás
Összetevők: mazsola*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
A szőlőt megszárítják majd géppel és kézzel megtisztítják. Hogy ne ragadjanak össze a szemek, vékony olajréteggel bevonják őket. A folyamat végén kiszerelik.
A mazsola mint aszalt szőlő, a szőlő értékes tulajdonságait hordozza, koncentrált formában. Ősi kultúrnövényünk, mely fontos helyet érdemel étrendünkben. Édesítésre az egyik legtermészetesebb anyag, amit használhatunk.
Tápanyagtartalom (100g-ban):
Energiaérték: 1382 KJ / 326 Kcal
Zsír: 0,5 g
amelyből:
– telített zsírsavak: <0,2 g
Szénhidrát: 75,5 g
– amelyből cukrok: 72,8 g
Rost: 3,7 g
Fehérje: 3,7 g
Só: 0,025 g
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal).
A termék szóját, glutént és olajos magot is feldolgozó üzemben készül.
Származási ország: Törökország.