Bükfürdői thermál fürdőkristály 500 g

850Ft

Elfogyott

Leírás

Pezsgőfürdőkben és hidromasszázskádakban is alkalmazható!
A több százmillió éves Pannon – őstenger ásványi anyagait tartalmazó fürdőkristály kiválóan segíti a balneotherápiás kezelések otthoni alkalmazását. Az esszenciális nyomelemek fürdőzés közben fokozzák a sejtek anyagcseréjét, oldják a feszültséget, segítenek ellazulni, hatásosan tisztítják és kondicionálják a bőrt.
A sókristályok porszerűek, gyorsan oldódnak a vízben, a jellegzetes „gyógyillat” (erős, de nagyon kellemes) hamar elárasztja a fürdőszobát. A forró vízben pihenve gyors ellazulás tapasztalható, pár alkalom után pedig már érezni lehet jótékony hatását. Az egészség megtartásában és testünk kényeztetésében fontos szerepet játszanak az ásványi sóoldatok. A hagyományos orvoslás és a természetgyógyászat az évszázados tapasztalatok alapján mozgásszervi betegségek, izületi bántalmak, bizonyos nőgyógyászati panaszok kezeléséhez ajánlható a Bükfürdői Thermal Fürdőkristály. Sajgó derékra, beállt nyakizomra vagy görcsös izomfájdalmak esetén is gyógyító megoldás lehet a fürdőkristály otthoni kúraszerű használata.
Használati utasítás: Folyó vízsugár mellett öntsön egy tasak fürdőadalékot a normál méretű fürdőkádba. Testhőmérsékletű vízben 15-20 perc fürdőzés, majd pihenés javasolt.

Bükfürdői gyógyhévíz összetétele a Fodor József Közegészségügyi Központ 2003. XI.26. vizsgálata alapján 1 literben- kálium 200mg, nátrium 3800mg, ammónium 29,5mg, kálcium 164mg, magnézium 55mg, klorid 1920mg, bromid 5,3mg, jodid 0,87mg, fluorid 3,8mg, szulfát 520mg, hidrogénkarbonát 7060mg, összes foszfát 0,08mg, metabórsav 40mg, metakovasav 43mg. A gyógyhévíz összsó-tartalma 14161mg.

Összetevők- Sodium Chloride, Sodium Bicarbonat, Sodium Borate, Bük Thermal Aqua Conc., Alcohol, Parfum

0

Your Cart