Cotifibra bélradír 12 db ivótasak

4,290Ft

Leírás

A Cotifibra un. „villám tisztítókúra” tulajdonságai révén tehermentesíti a bélrendszert, jelentősen javítva mindennapi életminőségünket.

Összetevők: Kivi rostok, kivi pektinnel, rövidláncú prebiotikus rostszálakkal és actinidin enzimmel.
Használati útmutató: napi 1 ívótasak, lehetőleg reggel, egy legalább 12 napos alkalmazási ciklus keretében. A termék tisztán vagy gyümölcslében feloldva, illetve joghurtban elkeverve fogyasztható.
Nem kívánatos hatások: nincsen.
Ellenjavallatok: nincsen.
Alkalmazása lehetséges; gyermekek 2 éves kor felett, cukorbeteg, liszt – és laktóz érzékeny személyek, illetve terhesség esetében is. 100%-osan természetes hatóanyagokkal, Mesterséges színezék nélkül. Folyékony formában azonnal iható és finom íze mindenki számára kellemes, hatékony és praktikus alkalmazási módot biztosít.

Mi van a Cotifibra ívótasakokban?

1. Rövidláncú prebiotikus rostszálak (FOS)

Vizet szívnak fel, megnövelve a bélsár tömegét, elősegítve a bélből való kiürülést. Megnövelik a baktériumok biomasszáját, amely egyben azt is jelenti, hogy megnövekszik a bélsár mennyisége is. Csökkentik az allergiás válaszreakciókat, visszaszorítják a fekál toxinokat és természetesen helyreállítják az egészséges bélflórát.

Probiotikus törzsek kolonizálása
Beta- galaktóz termelés
Étel allergiák enyhítése (tejcukor-intolerancia, cöliákia)
Koleszterin szint csökkentés
Testsúly csökkentés (SCFA termelés)

A rövidláncú (FOS) prebiotikus rostszálak, a hasznos bélbaktériumokat kolonizálják. Amikor nagyszámú probiotikumhoz jutunk, annak egyes törzsei olyan mennyiségű beta-galaktozidázt termelnek, amely a tejcukor-intolerancia gyakoriságát mintegy 80%-kal csökkenti.

Emellett a probiotikus törzsek a bevitt élelmiszerek koleszterin-tartalmának részbeni megemésztésével és a bélben az epesavak dekonjugálásával együttesen és hatékonyan csökkentik a plazmakoleszterin-szintet. A rövid szénláncú zsírsavak (SCFA) termelésével táplálják a GALT immunsejtjeités az elhízás ellen hatnak. A rövid láncú zsírsavak (SCFA) azon túl, hogy alapvető energiaforrást jelentenek a vastagbél hámszövete számára, képesek a zsírok és a szénhidrátok anyagcseréjének befolyásolására, azáltal, hogy szabályozzák a vércukorszintet, csökkentik a szabad zsírsavak és a koleszterin koncentrációját. Ezen kívül közvetlenül hatnak az emésztőszervi gyulladások (colitis, hasnyálmirigy gyulladás) és a vastagbél rákos megbetegedésének megelőzése esetén.

2. Kiwi rostok, pektin és az actinidin enzim

A kivi magas pektin tartalma kíméletesen „leradírozza” a bélfalat, csökkenti a gyulladást, míg proleolitsav tartalma javítja a vérkeringést. A benne található actinidin egy fehérjebontó enzim, a papainhoz hasonló proteáz. Az actinidin enzim a fehérjék emésztési idejét rövidíti le a bélcsatornában, a rothadási idő csökken, kevesebb toxin és bélsár marad fent.

Csökkentik a vér koleszterinszintjét
Enyhítik a belek túlérzékenységét
Stabilizálják a vércukorszintet
Elősegítik a testsúly csökkentését
Megelőzik az epekő kialakulását

KINEK JAVASOLJUK KÜLÖNÖSEN A Cotifibra bélradírt?

Amennyiben nem kiegyensúlyozott, szerves anyagokban gazdag és rendszeres a táplálkozása, stressznek van kitéve, kevés folyadékot iszik vagy mozgásszegény az életmódja, Ha az alábbi emésztőrendszeri zavarokat tapasztalja; felfúvódás, puffadás, hasmenés, székrekedés, a széklet mennyiségének hiánya vagy annak megkeményedése, válassza a Cotifibra rostos ivótasakokat.

Használati útmutató: napi 1 ívótasak, lehetőleg reggel, egy legalább 12 napos alkalmazási ciklus keretében. A termék tisztán vagy gyümölcslében feloldva, illetve joghurtban elkeverve fogyasztható.

ALKALMAZÁSA
Adagolás:Lehetséges; gyermekek 2 éves kor felett,
cukorbeteg, liszt – és laktóz érzékeny
személyek, illetve terhesség esetében is.
100%-osan természetes hatóanyagokkal,
mesterséges színezék nélkül.

0

Your Cart