Dr. Chen charan tea kapszula 50 db

2,990Ft

Leírás

Momordica charantia termés őrleményt, inulint, B1-, B6-, C-vitamint, krómot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. A készítmény hatóanyagainak kombinációja és komplexitása hozzájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához.
A Momordica charantia (balzsamkörte) termését a trópusi területeken régóta használják a mindennapi ételkészítés során. Az inulin mint élelmi rost hozzájárulhat az emésztőrendszer ezáltal az immunrendszer egészségének fenntartásához.

A termék tulajdonságai
A C-vitamin támogatja az immunrendszer megfelelő működését. A B1- és B6-vitaminok részt vesznek a szénhidrát anyagcserében, valamint hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.
A króm megfelelő bevitele a szénhidrát anyagcserére gyakorolt kedvező hatása miatt ajánlott cukorbetegek számára.

Adagolás naponta 2 x 1 kapszula bevétele javasolt.

Főbb összetevők Momordica charantia termés őrlemény (315mg / kapszula), Inulun (50mg / kapszula), C-vitamin (30mg / kapszula), B6-vitamin (2mg / kapszula), B1-vitamin (1, 4mg / kapszula), Króm-pikolinát (60mcg / kapszula).
A kockázatok és mellékhatások tekintetében a vásárló olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

0

Your Cart