Dr. Chen fahéj forte kapszula 60 db

2,590Ft

Leírás

A normál vércukorszint és az egészséges immunrendszer támogatója!

fahéj, a gyömbér és a króm segítenek megőrizni az egészséges vércukorszintet.
gyömbér, hasonlóan a fahéjhoz támogatja az emésztőrendszer egészségét, segít fenntartani az immunrendszer működését.
króm hoozájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok anyagcseréjében.

Adagolás: naponta 2×1 kapszula bevétele javasolt bőséges folyadékkal lenyelve.

Az egészséges vércukorszint fenntartása érdekében figyeljen a mindennapi egészséges étkezésre is!​

A rossz emésztés okai

A rossz emésztés leggyakoribb kiváltó oka a túl nagy mennyiségű étel fogyasztása vagy a túl gyors evés. Mikor az ember túl sok levegőt nyel evés közben az rendszerint büfögést, felfúvódást és teltségérzetet eredményez. A zsíros ételek, stressz, dohányzás, túlzott alkoholfogyasztás és egyes gyógyszerek szintén okozhatnak rossz emésztést a gyomornyálkahártya irritációjának hála. Vannak olyan rossz emésztéstől szenvedők is, akiknek a fennálló tüneteit nem a fenti tényezők okozzák, hanem az ételek „mozgása“ az emésztőrendszerben, mintsem az elfogyasztott táplálék mibenléte. Sokan hajlamosak összetéveszteni a rossz emésztést a gyomorégéssel, pedig valójában ezek eltérő állapotok. A gyomorégést, amelynek a tünetei sokkal inkább a nyak, torok vagy mellkas felé irányuló égő érzésben nyilvánulnak meg általában az alacsony gyomorsavszint okozza, amely befolyásolja az ételek megemésztésének és felszívódásának képességét.

Mit tegyünk, ha rossz az emésztésünk?

Rengeteg kiváló készítmény van már napjainkban, amelyek rendkívüli segítséget nyújthatnak emésztési gondok esetén. A gyömbér például kiváló gyomorerősítő, étvágyjavító, emésztést elősegítő hatása miatt istenítik. A gyömbér az egyik legpompásabb természetes görcsoldó és fájdalomcsillapító. Ezen kívüli a laktobacilusok (Acidophilus), melyek „jó” baktériumoknak felgyorsítják a laktóz megemésztését, hatékonyabb működésre stimulálják az immunrendszert, meggátolják a káros mikroorganizmusok túlzott elszaporodását illetve segítséget nyújthatnak a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok, és a laktóz feldolgozásában. A chia mag a szénhidrátok felszívódását lassítja, ezért teltség érzetet ad, ezen kívül gyorsítja a méregtelenítési folyamatokat, mivel a magok kitisztítják a régi hulladékot a belekből.

Inulinnal a jó emésztésért

Az inulin egy folyékony növényi étkezési rost, melyet a zöldségek és a gyümölcsök tartalmaznak. Összetett szénhidrátvegyület, a prebiotikumok egy fajtája, ami annyit tesz, hogy növelheti az élő bacilusok aktivitását és segíthet megelőzni a kártékony baktériumok elszaporodását az emésztő rendszerben. Az inulin nem növelheti a vércukorszintet és lebontásához nem szükséges inzulin, szabályozhatja a cukoranyagcserét, illetve segítheti a zsírok lebontását és az ásványi anyagok hatékonyabb felszívódását. Ezen kívül optimalizálhatja az emésztőrendszer működését, szerepet játszhat a vastagbélrák megelőzésében előnyösen befolyásolja a bél PH-értékét és végül de nem utolsó sorban, jótékony hatású lehet hüvelygyulladás, candida, mellrák, élelmiszer-allergia, és a szív- és érrendszeri betegségek esetén is egyaránt.

0

Your Cart