Dr. Chen ginseng royal jelly kapszula 30 db

1,950Ft

Leírás

Gyors hatás, könnyedén

A ginseng olyan hatóanyagokat tartalmaz –például ginsenozidot, panaquilont, panaxint, ginsenint, panaxsavat és illóolajakat –, amelyek belsőleg alkalmazva jótékony hatást fejtenek ki az öt fő szervrendszer működésére, fenntartják a szellemi és a fizikai frissességet. Segíthetik a test vitalitását, az agyi folyamatok zökkenőmentes működését. Támogatják a normális vérkeringést, ami összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és a mentális aktivitással. (lásd Európai Szakhatóság: EFSA állításai)

A méhpempő a méhek által előállított, bonyolult összetételű, magas tápértékű, tejszerű anyag. Az ezzel táplálkozó méhkirálynő sokkal tovább él, mint a dolgozó méhek. Az orvostudomány is világszerte felfigyelt rá, s egyre szélesebb körben alkalmazzák a gyógyászatban is. A méhpempő nagy mennyiségű fehérjét, sokféle aminosavat, vitamint, észtert, szénhidrátot és acetil-kolint tartalmaz.

A Ginseng Royal Jelly lágyzselatin kapszula felnőttek számára kortól és nemtől függetlenül egyaránt ajánlott készítmény.

Ajánlott adagolás: napi 1 kapszula étkezés előtt. Cukorbetegeknek, asztmásoknak, mézre és virágporra érzékenyeknek, gyermekeknek, terhes és szoptatós kismamáknak, magas vérnyomásban szenvedőknek nem ajánlott.

A ginzeng, mint csodagyökér

A ginzeng jóformán egyidős az emberiséggel és a szellemi, fizikai erőnlét fokozása mellett nem csak a depresszió, a koncentrációs zavarok és a magas vérnyomás kialakulásának kiemelkedő ellenszere lehet, de vágyfokozó hatása miatt is közkedvelt. A ginseng erejét már az egyiptomiak is elismerték, és előszeretettel használták különféle betegségek gyógyítására. A ginzeng Európában is elterjedt, és joggal tartozik azon természetes csodaszerek közé, melyek kifejezetten javítják az életminőséget. Megerőltető fizikai és szellemi megterhelés, magas vérnyomás, depresszió és koncentráció zavar esetén javallott a ginseng használata. Ezen kívül a ginzeng csökkentheti a vérzsír szintet, serkenti a szervezet fehérje felépítését, valamint sikerrel alkalmazható az időskori cukorbetegség és a légzőszervi bajok leküzdésében is.

Ginzeng, mint kávé alternatíva

A ginzenget már világszerte, széles körben használják, többnyire táplálék kiegészítő formájában. Általános tapasztalat, hogy serkenti a szellemi és fizikai erőt. A kínaiak úgy vélik, a ginseng gyógyítja többek között az impotenciát, a magas és az alacsony vérnyomást, a vérszegénységet, az ízületgyulladást, az emésztési zavarokat, az álmatlanságot, a fáradtságot és az elégtelen vérkeringést. A belső elválasztású mirigyek serkentésével elősegíti továbbá, hogy a szervezet hasznosítsa a vitaminokat és az ásványi anyagokat. Azoknak az embereknek, kik nem megfelelően táplálkoznak és így nem juttatnak elegendő vitamin és ásványi anyag a szervezetükbe, nagyon fontos, hogy ezek a nélkülözhetetlen tápanyagok a lehető legjobban felszívódjanak, illetve hasznosuljanak.

A Ginzeng növény leírása

A ginzeng gyökeret évszázadok óta használják és istenítik a Távol-Keleten. Az ázsiai ginzeng az Araliaceae család tagja, mely magában tartalmazza még az amerikai ginzenget és az eleutheronak nevezett szibériai ginzenget is egyaránt. Már több mint közel négyszáz éve termesztik. A ginzeng sajátossága, hogy csakis kizárólag árnyékban nő. Ernyős virágzatú. A ginzeng gyökér csupán hat avagy hét éves korára éri el azt a fejlettségi állapotot, hogy érdemes legyen szüretelni. A gyökérből vonják ki az értékes hatóanyag-tartalmat, ezután általában porrá őrlik. Létezik fehér- és vörös ginzeng gyökér is egyaránt. A növény szaponinokat, olajokat, fitoszterolt, szénhidrátokat, aminosavakat, vitaminokat és peptideket tartalmaz.

0

Your Cart