Leírás
Ahhoz, hogy a testsúlyvesztés ne járjon hátrányos következményekkel, fokozatos és alapos méregtelenítésre van szükség. A Szűztea gyógynövénykeverékben található polifenolok az hozzájárulhatnak a sejtek szabad gyökök elleni védelméhez – amelyek roncsolják a sejtfal szerkezetét és felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért –, és biztosítják a kúra fokozatosságát anélkül, hogy a szervezet energiatartalékai hirtelen kimerülnének.
Rendkívül kedvező antioxidáns hatásuk mellett tudományos kutatás bizonyítja kedvező hatásukat a szervezet tisztításában. A polifenolok elősegíthetik az emésztést, ami kihat a bőr állapotára és szépségére is, hiszen az emésztés normális üteme a méreganyagok kivezetését is biztosítja. Fogyasztóink számos hálás köszönőlevele tanúsítja törekvésünket az egészséges életvitel valamint a hagyományos orvoslás módszereinek és a gyógynövények használatának népszerűsítésében.
A Szűztea filteres és kapszulás kiszerelésben egyaránt kapható. Alkalmazhatjuk őket külön-külön vagy akár együtt is, egymást kiegészítve.
Folyamatos éhségérzet?
Ha étvágyunk túl magas, abban az esetben belső szerveink között is zsír raktározódik, ráadásul állandóan vastagodik is, akinek tehát sörpocakja van, annak nemcsak a bőre alatt keletkezik hájréteg, hanem belső szerveiben is egyaránt. Azonban a zsírszövet olyan, akár egy önálló életet élő kis élőlény, ami annyit tesz, hogy rengeteg olyan fehérjét, hormont és peptidet termel, amelyek állandó izgalomban képesek tartani éhségközpontunkat, evésre ösztönöznek, de befolyásolják magát az inzulin hasznosulását is egyaránt. Annál több inzulinra van szükségünk, minél több zsír rakódott ránk. Azonban ezen felül az is közrejátszhat, hogy kevés folyadékot viszünk be szervezetünkbe, hiszen kevés folyadék esetén szervezetünk éhségérzet hatásával reagálhat. Így ha éhesek vagyunk, de éppen nem rég ebédeltünk, akkor először igyunk meg néhány pohár frissítő vizet – természetesen semmiképpen se szénsavas üdítőt, hiszen azok köztudottan nem hogy csillapítják a szomjat, de még inkább kiszárítanak -, és figyeljük meg, hogy éhségérzetünk csillapodik-e.
Az édesgyökér és a fogyás
Az édesgyökérben lévő glabridin flavonoid fogyasztó hatást fejt ki, hiszen módosítja a hízásért felelős géneket. Glabridin hatóanyagának köszönhetően képes átkódolni a szervezet bizonyos génjeit, ami annyit tesz, hogy mind a genetikai, mind az enzimaktivitást befolyásolja, ennek hála stabilizálja a zsírégetést a szervezetben, mialatt a máj elzsírosodását is megakadályozza. Azok az emberek, akiknek alapvetően lassú az anyagcseréjük, azoknak az átlagos kalória bevitel mellett is sajnálatos módon raktároz a szervezetük, először méreganyagokat és savakat, melyeknek legmegfelelőbb helyei a kötőszövetekben és a zsírsejtekben kéne lenniük. Eme folyamat visszafordításához a lúgosítás és a méregtelenítés a legjobb és talán egyetlen módszer, az édesgyökér pedig a genetikai kódot írja felül, mialatt aktivizálja a zsírégetésért felelős enzimeket is egyaránt. A glabridin flavonoid tartamának köszönhetően az édesgyökér tartós fogyasztása a testtömeg-index kedvező alakulásával, valamint az élettani paraméterek javulásával is jár egyaránt.
Fogyás zöldkávéval
A zöld kávé egyik legfőbb összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető és antioxidáns hatásai elismertek. Csökkenti az éhségérzetet, energizál és felfrissít egyben. A zöld kávé előnyösen fogyaszt, hiszen jórészt a problémás területekről – tehát a hasról, a fenékről, a combról és a derékról tünteti el a felesleget. Fogyasztásával a zsírszövet mennyisége csökken, azonban az izomszövet nagysága változatlan marad. Egy 2012-es kutatásból, melyen tizenhat túlsúlyos ember vett részt kiderült, hogy az étrend és az edzésterv megváltoztatása nélkül, tizennyolc hét alatt akár a testsúlyunk 10%-ától is megszabadulhatunk a zöldkávé-kivonat rendkívüli segítségével.