Dr. Chen Vese meridián kapszula 30 db

2,490Ft

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Gyógynövényeket és vitaminokat tartalmazó készítmény a vese egészségének megőrzéséhez. A folsav nélkülözhetetlen az egészséges sejtosztódáshoz, részt vesz a vérképzésben, hozzájárulhat az immunrendszer egészséges működéséhez.
A B6-vitamin szükséges a megfelelő fehérje, szénhidrát és zsír anyagcseréhez, részt vesz a vérképzésben, hozzájárul az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, valamint az immunrendszer egészségéhez. A csalán gyökér Európában is jól ismert gyógynövény, fogyasztásával hozzájárulhatunk a vese egészséges működéséhez. A bazsarózsa gyökere, a japán som gyümölcse, illetve az enyves kuszagyűszű gyökere Kínában a mindennapi étkezésben is használatos gyógynövények. A japán som gyümölcse támogatja az urogenitális rendszer egészségét. A bazsarózsa gyökér menopauza idején segíti az idegrendszer normál működését.
Adagolás: Naponta 3 x 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Összetevők 1 kapszulára: csalán gyökér kivonat, bazsarózsa gyökér kivonat, japán som gyümölcs kivonat, enyves kuszagyűszű gyökér kivonat, piridoxin-hidroklorid, folsav, zselatin kapszulában.

Hatóanyagok napi 3 kapszulára:
B6-vitamin: 5,94 mg (RDA 424%),
folsav: 90 µg (RDA 45%),
csalán gyökér kivonat: 303 mg,
bazsarózsa gyökér kivonat: 297 mg,
japán som gyümölcs kivonat: 297 mg,
enyves kuszagyűszű gyökér kivonat: 297 mg.

OÉTI sz. : 7653/2010.

0

Your Cart