Dr. Theiss Lándzsás útifű szirup Echinaceával 100 ml

3,090Ft

Leírás

3 az 1-ben: Lándzsás útifű kivonat a torokra, Echinacea és C-vitamin bomba az egészséges immunrendszerért.

Cukrot és alkoholt nem tartalmaz:
– ideális gyerekeknek
– cukorbetegeknek
– járművezetőknek

Előzzük meg az őszi-téli időszak kellemetlen megfázásos tüneteit! A bíbor kasvirág-kivonat és a C-vitamin hatásosan elősegítheti az immunrendszer egészséges működését.
Szinte azonnali hatás a megfázás tüneteinek enyhítésére!Aki már küzd a megfázás kellemetlen tüneteivel annak is ajánlható.

A dohányzó felnőtteknek azért jelent pluszt ez a készítmény, mert nem csak a krákogását enyhíti, hanem a minden dohányzó számára fokozottan szükséges C-vitamint is biztosítja.

Gyerekeknek 3 éves kor fölött ajánljuk. Ezt az ajánlást nem az összetevők indokolják, hanem az Országos Élelmiszer-biztonsági és Táplálkozástudományi Intézet általános ajánlását tartjuk be, amely szerint az étrend-kiegészítőket általában 3 éves kor fölött ajánlott alkalmazni.

Bíbor kasvirág avagy Echinacea

Az echinacea az Egyesült Államok területéről származik, ahol már régóta használják ezt a növényt sebek kezelésére. Mint nevéből is adódik, a növény virága mély bíbor színű, gyógyhatása miatt azonban a gyökerét használják. A növény gyökere poliszaccharidokat tartalmaz, amelyek immunrendszer erősítő tulajdonságokkal rendelkeznek. Stimulálják a szervezet nem specifikus védekező rendszerét. Az echinaceát nem csak megfázás és influenzás tünetek esetén használják, hanem sok egyéb vírusos

További információk

Tömeg0.29 kg
0

Your Cart