DROGSTAR KÓKUSZVAJ 500 ml

1,390Ft

Leírás

Mindekelőtt egy fontos kérdés: Kókuszolaj, vagy Kókuszzsír, vagy Kókuszvaj? Tulajdonképpen Hazánkban mindhárom egyszerre! A Kókuszzsír olvadáspontja 24.5°C. Ez megfelel az itthon általánosan elfogadott szobahőmérsékletnek. Ettől hidegebb helyen zsírrá dermed, melegebb időben olajjá olvad, szobahőn pedig a két fázis közti átmenetként vajszerű állapotot vesz fel. A kókuszolajban található közepes láncú zsírsavak gombaölő és antibakteriális hatását már rég óta ismerik a kutatók. Az általuk inaktivált mikroorganizmusok közé tartoznak a baktériumok, élesztő-, és egyéb gombák, valamint burkolt vírusok. Diétás energiabomba: A közepes láncú trigliceridek a szénhidrátokhoz hasonlóan azonnal az izomsejtekbe jutnak, kikerülve a hagyományos zsírok feldolgozásához szükséges anyagcsere-folyamatokat, így zsírként nem tárolódik a szervezetben és a májat sem terheli meg. Sőt: még gyorsítja is az anyagcserét, ezáltal segítve a fogyást. Diéta során a zsírok egy részét és a szénhidrátokat lehet vele helyettesíteni. Rendszeres használata olyan zsírsavakat juttat a szervezetbe, amilyen az anyatejben található laurinsav. A laurinsav jótékony hatással van az immunrendszerre. Az emberi szervezetben monolauránná alakul át, amelyet többek közt a herpesz, az influenza, a patogenetikus baktériumok elpusztítására használ fel. Nem emeli a koleszterin-szintet, sőt: megelőzi a szívbetegségeket és az érelmeszesedést.

0

Your Cart