Epovit ligetszépe+halolaj kapszula 60 db

6,190Ft

Leírás

Az Epovit Plusz kapszula Ligetszépe magjából hidegen sajtolt természetes olajat  és mélytengeri halolajat  tartalmaz. E két összetevõ optimális arányban tartalmazza az Omega 6 és Omega 3 zsírsavakat, melyek bizonyítottan szív- és érvédõ hatásúak, a szívbarát étrend fontos részei.

Mikor ajánlott?

A Ligetszépe olaj segíthet a menstruációt megelõzõ (premenstruációs szindróma) kellemtlen fizikai és lelki panaszok és tünetek enyhítésében. Hangulati zavarok, ingerlékenység, teltségérzet, általános rossz közérzet esetén. Ezen túlmenõen csökkenti a vér koleszterinszintjét, támogatja a hám- és kötõszövet egészségét. Szív-és érrendszeri betegségek megelõzésére a halolaj remekül kiegészíti a Ligetszépe hatását. A készítmény hatóanyagai csökkentik a vér koleszterinszintjét, és kiválóan alkalmasak az érelmeszesedés megelõzésére.

A fõ hatóanyagok jótékony hatása:

A szervezet egyik energiaforrása a zsírok. Ezen belül vizsgálatokkal igazolt, hogy a többszörösen telítetlen zsírsavak  egészségre gyakorolt hatása rendkívül kedvezõ, ugyanakkor a szükséges mennyiség töredékét visszük be a táplálékkal.

A ligetszépeolaj fontos aminosavakat, ásványi anyagokat, vitaminokat és esszenciális zsírsavakat tartalmaz. A ligetszépe olaj az egyik legértékesebb Omega 6 zsírforrás, rendkívül gazdag esszenciális telítetlen és többszörösen telített zsírsavakban. Telítetlen zsírsavakat a szervezet önmaga nem képes elõállítani, azokat a táplálékkal kell magunkhoz venni. A ligetszépe magjából készült olaj olyan létfontosságú zsírsavakat tartalmaz, mint a linolsav és gamma-linolénsav (GLA).

A gamma-linolénsav az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen telítetlen zsírsav, amely részt vesz a szervezetben képzõdõ gyulladáscsökkentõ prosztaglandinok képzésében és a szervezet szinte valamennyi anyagcsere-folyamatában. Nõknek meghatározott mennyiségû gamma-linolénsavat be kell vinniük a menstruációs ciklus észrevétlen fenntartásáért.

Mivel gamma-linolénsav csak kis mennyiségen fordul elõ az élelmiszerekben és a halfogyasztás alacsony Magyarországon, az Epovit Plusz kapszula kényelmes és megbízható formája az étrend kiegészítésének. Éljen vele!

Kiszerelés: 60 db kapszula

Adagolás: 3 x 2 kapszula étkezés elõtt.

Figyelmeztetés: A ligetszépe olaj biztonsággal alkalmazható a legtöbb embernél.

Fogyasztása epilepsziás és pszichiátriai kezelés alatt álló betegeknek ellenjavallt. Szklerózis multiplex-ben szenvedõk egyeztessenek kezelõorvosukkal.

Gyártó: Bioextra Zrt.

OÉTI által notifikált termék.

0

Your Cart