Farmax preventan quattro tabletta 12 db

1,590Ft

Leírás

Hatása az immunrendszer erősítésében rejlik, melyet kiváltképp a nyálkahártya immunrendszerén fejt ki.

  • természetes hatóanyagok
  • Egyedülálló erejű szopogató tabletta
  • Közvetlenül a torokfájdalom okozói ellen hat
  • Ajánlott a torokfájdalom első jeleitől
  • Hatásos vírusok és baktériumok ellen

 

A PreventanŸ Quattro tabletta klinikailag és empirikusan kimutatott hatású bioaktív anyagok egyedülálló keverékét tartalmazza. Hatása az immunrendszer erősítésében rejlik, melyet kiváltképp a nyálkahártya immunrendszerén fejt ki. Klinikai tanulmányok kimutatták a szekréciós immunoglobulin A (ScIgA) szintjének 71%-os növekedését. A ScIgA a nyálkahártyán fontos szerepet tölt be, mivel megakadályozza a vírusok és baktériumok szervezetbe való bejutását. A PreventanŸ Quattro ezenfelül laktoferrint tartalmaz, mely egy kiváltképp hatásos természetes hatóanyag. A laktoferrin a kolosztrum fontos alkotóeleme, mely elpusztítja a baktériumokat, megakadályozza a vírusok szaporodását, erősíti az immunrendszert és csökkenti a gyulladást. A laktoferrin nem csupán a torokfájdalom ellen, hanem közvetlenül a fájdalom okozói ellen hatásos. A PreventanŸ Quattro gyors hatását továbbá a ß-ciklodextrin segédanyagnak támogatja, mely gyorsítja a hatóanyagok felszívódását és ezt követő biohasznosulását. A  PreventanŸQuattro ajánlott afta esetén is.

A PreventanŸ Quattro tabletta adagolása: 1 tabletta napi két alkalommal. A hatóanyag megfelelő felszívódása érdekében hagyja szabadon elolvadni a szájában! A PreventanŸ Quattro tabletta olyan gyártási eljárással készül, mely biztosítja a tabletta szájban történő folyamatos feloldását és ezáltal a hatóanyagok optimális felszívódását. A hatóanyagok felszívódását a ß-ciklodextrin segédanyag gyorsítja.

A PreventanŸ Quattro tabletta hatóanyagtartalma: 1 tabletta 44 mg Laktoferrin (a kolosztrumban található transzferrin) és 1 mg ProteQuineŸ (nukleotidok, oligopeptidek, aminosavak) hatóanyagokat tartalmaz.

A PreventanŸ Quattro tabletta ajánlott alkalmazása: akut immunerősítés, torokfájdalom esetén

0

Your Cart