GreenMark bio kesudió 100 g

1,190Ft

Leírás

A bio kesudió kiváló vas, magnézium, kálium és cink forrás. A cink a sebek gyógyulásában segíthet, a vas a fertőzésekkel szembeni ellenállásban, a kálium a szívbetegségek megelőzésében és a magas vérnyomás csökkentésében játszhat szerepet. A kesudió fehérjében gazdag, telített zsírsavakban szegény. Nem tartalmaz koleszterint.

Felhasználása: Kiváló magában, müzlibe, kásába keverve, desszertekhez, darálva vagy pirítva

Elkészítése: A kesudiót receptekben bármilyen dió helyettesítésére is használhatjuk. Vagy pirítsuk 10-15 percig sütőben.

Diéták: A kesudió nem tartalmaz koleszterint, candida diéta során is fogyasztható

Tápanyagtartalom:

100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 2377 / 572

Fehérje (g / 100 g)             20,6

Szénhidrát (g / 100 g)      30,5

Ebből cukor (g / 100g)         –

Zsír (g / 100 g)                      42,2

Telített zsírsavak (g/100g)   9,1

Élelmi rost (g / 100 g)       2,9

Nátrium (mg / 100g)           14

További információk

Tömeg0.1 kg
0

Your Cart