GreenMark bio nádcukor barna 500 g

1,080Ft

Leírás

A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. Kávék, teák édesítésére, de finom aromát ad a süteményeknek, desszerteknek is.

A frissen betakarított és feldarabolt nádból nyers nádcukrot állítanak elő, ami még tartalmazza a növényben felhalmozódott értékes tápanyagokat (vitaminokat és nyomelemeket), melyek a cukor finomítása során elvesznek. A finomítatlan nádcukor megemésztése nem terheli le a szervezetet, és a szénhidrátokon túl más hasznos tápanyagokkal is szolgál a szervezet számára.

Tartósítószert, színezéket és adalékanyagot nem tartalmaz!

Tápanyagtartalom 100g-ban átlagosan:

Energia: 1656kJ / 390kcal
Fehérje: ‹ 0,1g
Szénhidrát: 97,4g
Ebből cukor: 97,4g
Zsír: ‹ 0,1g
Telített zsírsavak: ‹ 0,1g
Élelmi rost: ‹ 0,1g
Nátrium: 2mg

Nádcukor

A nyers nádcukor finomítatlan élelmiszer, amely előállításánál a legfőbb cél, hogy a természetes melasztartalmát megőrizze, amely gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben. A levágás után sajtolással kinyerik a nádcukrot, majd centrifugálják, és szárítják, így kapják meg a melaszt. A megőrzött melasztartalom a nádcukornak különleges aromát és jellegzetes színt biztosít. A nádcukornak kissé karamellás íze van, így használhatjuk süteményhez, teához, és minden olyan ételhez, amihez eredetileg fehér cukrot adtunk volna. Általában bioboltokban kapható valódi nádcukor, ami nem keverendő össze a nagykristályosra szárított, melaszos finomított cukrokkal, és a barna cukorral sem.

További információk

Tömeg0.5 kg
0

Your Cart