Javallat Egészséges vérnyomás kapszula 60 db

2,790Ft

Leírás

Normál vérnyomás fenntartását elősegítő gyógynövény komplex
60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula

Egymás hatását támogató gyógynövényekkel:

 • Olajfalevél: Elősegíti a normális vérnyomás fenntartását.
 • Galagonya: Támogatja a szívműködést, fokozza az oxigén hasznosulását és javítja a perifériás vérkeringést, hozzájárul a nyugodt közérzethez.
 • Valeriána: Elősegíti a nyugodt közérzetet, és a lelki jólétet feszültség és stressz esetén.
 • Réti legyezőfű: Jelentős mennyiségben tartalmaz flavonoidokat és polifenolokat
 • Hibiszkuszvirág: Támogatja az artériák és vénák egészségét, segíti a hajszálerekben a véráramlást. Hozzájárul a mentális és fizikai fáradtsággal szembeni ellenálláshoz.
 • Összetevők: kapszulánként 550 mg Sonic­Fine® szu­­per­­­fi­nom instant gyógynövénypor (olajfalevél [220 mg], galagonya virágos hajtásvég [110 mg], valeriánagyökér [110 mg], réti legyezőfű herba [55 mg], hibiszkuszvirág csészelevél [55 mg], kapszulahéj: zselatin.

MIKOR AJÁNLJUK?

 • – Ha szeretne gyógynövényekkel is hozzájárulni ahhoz, hogy vérnyomása egészséges értékek között maradjon.
  – Ha gyógynövényeket is szeretne használni a magas vérnyomás betegség kezelésére alkalmazott gyógyszeres és életmód-terápia mellett egészségtámogató céllal.


  A KOMPLEXBEN LÉVŐ GYÓGYNÖVÉNYEK, VALAMINT VÉRNYOMÁSRA ÉS ANNAK MÁSODLAGOS TÜNETEIRE GYAKOROLT HATÁSUK

  • A legjobb vérnyomást szabályozó és másodlagos tüneteit kezelő gyógynövényeket válogattuk össze a komplexbe, amelyek több tucat hatóanyagot tartalmaznak, amelyek egyszerre fejtik ki előnyös élettani hatásukat.
  • A komplexben lévő gyógynövények egészségügyi hatásai és a velük végzett – alábbiakban röviden ismertetett – kutatások eredményei részletesen is megismerhetők a növény képére vagy nevére kattintva!

  Az alábbiakban röviden ismertetett tudományos vizsgálatok bemutatásának célja, hogy alátámasszák a komplexben lévő gyógynövények normál vérnyomást támogató hatását.

   

  Olajfa

  Olajfa levél
  Klinikai vizsgálatokban csökkentette mind a szisztolés, mind a diasztolés vérnyomást. Emellett csökkentette a vér LDL-koleszterin és vérzsírszintjét is.

   

  Galagonya

  Galagonya virágos hajtásvég
  Javítja a szívkoszorúérben a véráramlást, növelve a szívteljesítményt és csökkentve az oxigénfogyasztást, így szervezet terhelhetőbbé válik. Gátolja a vérlemezkék összetapadását, csökkenti a koleszterin, a triglicerid- és vércukorszintet. Segít az artériás erek ellazításában, tágítja a periferiális ereket, csökkenti a vérnyomást. Nyugtató hatású.

   

  Valeriána, macskagyökér

  Valeriána gyökér
  Nyugtató hatású gyógynövény, amelynek hatásosságát számos klinikai kutatásban támasztották alá. Segít a magas vérnyomással együtt járó feszült állapotot enyhíteni.

   

  Réti legyezőfű

  Réti legyezőfű herba
  Gyulladáscsökkentő, antioxidáns hatóanyagokat tartalmaz, amelyek elősegítik a magas vérnyomásos betegségnél általában jelen lévő gyulladásos folyamatok mérséklését, a gyulladások során keletkező sejtkárosító szabad gyökök semlegesítését

   

  Hibiszkusz

  Hibiszkusz virág csészelevél
  Segít az enyhén vagy közepesen magas vérnyomás normalizálásában. Értágító hatású. Csökkenti az érelmeszesedésért felelős alacsony sűrűségű lipoprotein szintjét a vérben. Antioxidáns hatású antocianin hatóanyagokat tartalmaz. Segíti az egészséges testsúly megtartását a zsírképződés és a zsírfelhalmozódás csökkentésén, valamint a keményítő lebomlásának és felszívódásának gátlásán keresztül. Vashiányos vérszegénység esetén segíti a vas felszívódását.  MENNYIT ÉS HOGYAN KELL BEVENNI KAPSZULÁKBÓL?

  • A napi ajánlott mennyiség naponta kétszer 1 kapszula étkezés előtt, bőséges folyadékkal fogyasztva. Mivel gyógynövények hatása is erősen függ az szervezet egyedi anyagcserétől, illetve a fogyasztó testsúlyától is, ezért a napi adag kétszer 2 kapszuláig is növelhető.

További információk

Márka

0

Your Cart