Lipo+ béltisztító-bélflóra építő koncentrátum KÚRA 3×500 ml

15,990Ft

Leírás

LAPOS HAS KÚRA
Azok részére, akik a  hasukra híznak.
Hölgyeim és uraim, itt nem csak a  zsírok égetéséről  van szó.
Ez egy haslapító gyógynövény koktél, ami meg is takarítja a beleket.
Megszünteti a gázosodást, puffadást és az emiatt lelassult
– mindent elraktározok a gazdámnak- anyagcserét.

 

Ha a kritikus terület a has és a csípő, nem zsírégetés, hanem béltisztítás kell!
A hasad és csípőd mérete egyenes arányban van a vastagbélben visszamaradt fekália mennyiségével. Ez a mérgező, nagy súlyú méreganyag halmaz, időzített bomba. Nyomja a szerveket, gátolja a tápanyag felszívódást, gyengíti az immunrendszert, torzítja a test formáját. Béltisztítással erősödik az immunrendszered (a belek flórája az immunrendszer 70%-át adja) és leveheted a hasadra és csípődre szorult úszógumid.  A Lipo+ 12 gyógynövénykivonat és FOS (fructo-oligoszaharid) összetételével készült béltisztító koncentrátum. Segít az úszógumi eltüntetésében, és a lapos has megtartásában.

A Lipo+ két lépésben halad, az első körben a bakteriális lebontással foglalkozik, úgy, hogy a hasznos bélbaktériumok 85%-os többségét állítja helyre (kolonizálja az acidophillus és bifidusz törzseket), közben lazítja a megkövesedett bélsárt (ami egy átlag életet élő 35 éves ember esetében is 1,5 kg!).
A második körben a szervezet szeméttárolóit ürítjük, ami a kötőszövetben és a zsírsejtekben található.

Fokozni eredményességét az 5 aranyszabállyal lehet:
1. a napi folyadékbevitel 3 liter.
2. naponta 5-6 étkezés, egyszeri adag nem több, mint az ökölbe szorított kézfeje.
3. Rágás! Minden egyes falatot alaposan meg kell rágni, hiszen az emésztés a szájban kezdődik, így lúgosítjuk el az ételt.
4. Hetente 3*1 óra testmozgás, az egyéniségünknek a leginkább megfelelő, ez akár ütemes séta is lehet.
5. Törekedjünk a stressz levezetésére, mondjuk meditáció segítségével, ugyanis a negatív érzelmi állapot, biokémiai folyamatok ezreit indítja el a testben, ami ugyancsak mérgezi a testet. Ezért amikor méreganyagokról beszélünk, még véletlenül se gondolja, hogy csak táplálék útján tudja magát mérgezni! Béltisztítással szabjuk át tehát a legkényesebb testrészt, hogy beindíthassuk  pangó anyagcserénk. Próbáld ki Te is! Szabd át a legkényesebb testrészt! …mert az úszógumi nem Neked, hanem a kislányoknak való!

Összetétel:
FOS (prebiotikum)+ ananász szár-kivonat (250  GDU/gr, 50 mg), papaja termés-kivonat (4:1, 50 mg), édesgyökér- kivonat 19% glicirizin sav (30 mg), articsóka levél-kivonat (2,5% klorogénsav, 20 mg), máriatövis termés-kivonat (2% szilimarin, 20 mg), komló virág-kivonat (0,1% rutin, 15 mg), orvosi citromfű virág-kivonat (0,8 % rozmaringsav, 15 mg), kamilla virág-kivonat (0,3 % apigenin, 15 mg), édeskömény termés-kivonat (0,5% illóolaj, 10 mg), zöld ánizs termés-kivonat (4:1, 10 mg), gyömbér gyökér-kivonat (1% ginger olaj, 10 mg), fahéj kéreg-kivonat (4:1, 10 mg)

Felhasználási javaslat:

25ml főzetet (adagolókupak a doboz tetején) tetszőleges mennyiségű szénsavmentes vízzel hígítva. (javaslat: 1,5 liter szénsavmentes vízben oldva a napi adagot, és legalább 5-szöri részletben fogyasztva egész nap).

Minimumkúra-maximumkúra:
A Lipo+ gyors és látványos eredményt hoz, ha kisebb egyensúlyvesztésről van szó, azonban a kúraidőt ki kell tolni, ha tüneteink (puffadás, emésztési zavarok, hasi elhízás, fáradtság…) megléte az egy évet meghaladja. A kúraidőket mindig az egyensúlyvesztés mértéke fogja meghatározni, sőt nagyobb egyensúlyvesztésnél az első 20 napban még rosszabbul is lehet, mint amikor belefogott a kúrájába. Természetesen az életkor, az életmód, és az életvitel (dohányzás, alkohol, stressz, rendszertelen vagy egyoldalú táplálkozás, gyógyszeres kezelés, betegségek) is mind- mind befolyásolják a kúra időtartamát. Ha pl. valaki napi 16 órát dolgozik, láncdohányos, nem figyel oda a helyes táplálkozásra (nem, vagy rendszertelenül étkezik) akkor a kúra időtartama ebben az esetben is kitolódik. A kúra meghatározása mindig személyre szabottan a fentiek figyelembevételével történik. A Lipo+ kúraideje 120 nap, minimumkúrája 40 nap.

Kiszerelés: 500 ml / 20 napi adag

OETI: 7577/2010

0

Your Cart