Medinatural fülgyertya kamilla 2 db

1,090Ft

Leírás

Az ősi időkben, és napjainkban is egyre inkább kedvelt módszer a fül és melléküregeinek tisztítása fülgyertya használatával. A fülgyertya-használat egyszerűsége és a fülgyertya hatékonysága miatt terjedt el Európában is.

Az emberi fül nem megfelelő higiéniája gyengítheti a hallójárat átjárhatóságát, minek következtében a hallás minősége romlik és mikroorganizmusok telepedhetnek meg a fülben, ami különböző egészségügyi problémákhoz vezethet. Ebben az esetben nyújthat segítséget a fülgyertya használata a fülgyertyázás.

A fülgyertya hatására meglágyul a fülzsír, hő hatására egy része már az égés során szublimáció útján kijut a fülből, a nagyobb része viszont a fülgyertyázás hatására természetes úton ürül ki.

A Fülzsír a hallójárat külső részén képződik, természetes körülmények között a fülzsír védi a fülcsatornát a különféle fertőzésektől.

Amikor viszont a fül higiéniája nem megfelelő, vagy korunk egyik súlyos problémája, a helytelen táplálkozás, stressz, munkahelyi ártalom hatására nagyobb mennyiségben képződik, felhalmozódik, akkor úgynevezett fülzsírdugó keletkezik.
Ez a dugó befolyásolja a fül tökéletes működését, fülzúgást, fülviszketést és halláscsökkenést okozhat, ennek eltávolításában nyújt segítséget a Medinatural fülgyertya használata a fülgyertyázás.

A fülgyertya használata kíméletesen segít a fül ápolásában, higiéniájának megőrzésében.

A fülgyertya serkenti a vér keringését, antiallergén.

A fülgyertya hatására bőrünk megpuhul, és feszessé válik, javul a bőr sejtjeinek regeneráló képessége.

A fülgyertya használata ajánlott:
poros környezetben dolgozóknak, vagy vízi sportok kedvelőinek, allergiásoknak, melléküregi-gyulladásban, vagy túlzott fülzsír-termeléstől szenvedőknek.

A Medinatural fülgyertya alapanyagát képező méhviasznak kiváló baktériumölő hatása van, nyugtatja a bőrt és megakadályozza a gyulladások kialakulását.

A fülgyertya nagyobb eredményességgel fejti ki a hatását, ha az adott panaszra koncentráljuk a kezelést, a megfelelő hatóanyag kiválasztásával.

0

Your Cart