Natur Tanya 60 napos Tisztító Program Puridren 3×500 ml

16,900Ft

Leírás

Hogyan?

Méregtelenítés + Lúgosítás

Mivel? 12 gyógynövény (méregtelenít)
+ a növények Zöld vére: klorofill (lúgosít)

Miért? Lúgosítás és méregtelenítés minden szervnek, minden szövetnek, minden szervrendszernek, hogy legyőzd a korai öregedésért, depresszióért, krónikus fáradtságért, elhízásért felelős savasodást, hogy jobb legyen az emésztésed, megszüntesd az allergiát, a puffadást, ne kínozzon gyomorbántalom és bélpanasz, erős legyen az immunrendszered, le tudj számolni a Candidával és parazitákkal, ne legyen alvászavarod, aktív legyél fizikálisan és szellemileg, javuljon a keringés, a koncentráció, az akaraterő, és lásd ennek külső jeleit;

Mint a tiszta, szép bőr, fényes és erős haj, köröm, narancsbőr-mentes feszes kötőszövet, csillogó szemek, karcsú test, pozitív, mosolygós mindennapok.

Egészségesebben, szebben, fittebben, karcsúbban:
napi fél perc befektetéssel!

Mit tapasztalsz a kúra elején?
Annyira látványos, hogy a távozó méreganyagok és salakanyagok a vizelet színét, szagát, állagát jelentősen megváltoztatják (nem zsákbamacska), vagyis a méregtelenítés-lúgosítás a kezdetét vette!

Mit tapasztalsz a kúra végén?
Jó közérzet, tiszta gondolatok, frissesség, karcsúság garantálva! Újra egyensúlyban, visszatekerjük az idő kerekét.

Mit tegyél?
Nem kell mást tenned, mint 1,5 liter szénsavmentes ásványvízhez egy kupak Puridren koncentrátumot adni, és inni egész nap! Minimumkúra 60 nap.

Hogy működik?
A főzetbe 12 gyógynövény hatóanyagát és klorofill koncentrátumát sűrítettük. A klorofillok elkapják a savakat, míg a gyógynövények az összes kiválasztó szervet megtisztítják és kivezetik a mérgeket.

Miért működik?
Amitől öregszel az a bénító savak és mérgek a testben. Ezek a hulladék anyagok eltolják a pH értéket, legkisebb egységeid a sejtek lassúbb tempóra váltanak, a tested pedig tünetekkel jelez (allergia, hangulatingadozás, emésztési zavar, bőrproblémák, súlygyarapodás, súlyvesztés), később a tünetek betegségek formáját öltik. Méregtelenítéssel és lúgosítással egyensúlyba kerülsz, beindítod tested, csodálatos öngyógyító folyamatait.

Mennyi időre elég egy palack?
Egy palack 500ml, a napi adagja 25ml, így ez 20 napra lesz elegendő.

Miért a lúgosítás-méregtelenítés a természetgyógyászat és az egészség alapja?

Mert minden betegség sejtszinten veszi kezdetét. A legkisebb egységed a sejt, sejtekből épülsz fel. Sejtjeid a kicsi „Én”-ek, akik fiatalon és egészségesen tartanak. Ugyanúgy esznek, isznak, ürítenek, kommunikálnak, mint Te. Mindaddig aktívak és dolgosak, míg megkapnak minden tápanyagot, ami működésükhöz szükséges és megfelelő klímát, pH értéket ami alatt aktívak tudnak lenni. Ha, a testben savas végtermékek jelennek meg, a pH érték eltolódik. Savat generál a stressz, (szorongás, önértékelési zavar, negatív gondolatok, félelem, idegesség, pánik…) a helytelen táplálkozás ( rágás hiánya, tápanyag összetétel, folyadékhiány) és életvitelünk (élvezeti szerek, mozgáshiány). Ez a pH eltolódás, amit savasodásnak, vagy a sav-bázis egyensúlyának elbillenésének is hívnak, tompává, lassúvá tesz téged, ami külső kivetítőiden is látszódni fog (alakod, hajad, bőröd, kötőszöveted).
Innen jön az a nagyon igaz mondás, hogy a szépség belülről fakad!

Miért olyan nagy a változás, ezzel a kis lépéssel?

Az a szerencsénk, hogy szervezetünk fantasztikus öngyógyító képességgel bír, ha kellő mennyiségű és minőségű muníciót kap ahhoz, hogy a savakat és méreganyagokat kiűzze, képes lesz helyreállítani a pH viszonyokat és sejtjeink teljes gőzzel dolgoznak megint. Mit érzel Te ebből? Reggel frissen ébredsz, nappal aktív és koncentrált vagy, este mélyen alszol, és nem szenvedsz tovább a felesleges kilókkal sem. Egyszerűen: Puridren-nel egyensúlyba kerülsz.

0

Your Cart