Natura szőlőcukor 1000 g

1,550Ft

Leírás

A szőlőcukor, mint édesítésre alkalmas élelmiszer, a répacukorral konkurálva jelentősen előretört az utóbbi néhány évben.

Köszönhetően annak, hogy ugyanúgy alkalmas mindenféle étel, ital, vagy sütemény…stb készítéséhez, mint rosszhírü elődje. A teljes „trónfosztásnak” sajnos „magasabb szempontok” állnak útjában. A répacukor népszerűsége, illetve elterjedtsége az elmúlt néhány évszázad alatt a köz szemében „a cukor” fogalmává vált. Ezt a tényt nehéz kiiktatni a közgondokodásból, pedig az úgynevezett civilizált népek (a világ vezető és ezek nyomába siető államok) lakosságánál tapasztalható erőteljes, a csontozattal, a cukorbetegséggel és egyéb jelentős problémákkal (pl a túlsúly) kapcsolatos gondok nagyrészt a (répa)cukorral kapcsolatosak.

Ezt a helyzetet a szőlőcukor ugyan nem oldja meg, de mivel gyorsan és azonnal energiát szolgáltatva felszívódik, kevésbbé terheli a lebontó apparátust. Édesítő hatása kissé még felül is múlja a hagyományos cukrokét.Nem véletlenül fogyasztják sportolók, testépítők is pl edzés előtt.

 

További információk

Tömeg1 kg
Márka

0

Your Cart