Leírás
A kókuszvirág nektárjából készült, rendkívül kellemes aromájú, enyhén karamelles ízű természetes édesítő.
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Olvadáspontja alacsony, könnyen felhasználható. Alapanyaga kizárólag a kókuszpálma nektárja. Nem keverendő össze a pálmacukorral, mely bizonyos pálmák fájának és nem az értékes virágnak a nedvéből készülnek.
Felhasználása: édesítésre bárhol a hagyományos cukor helyett.
Összetevők: kókuszvirág cukor
Tápanyagtartalom (100g-ban):
- Energia:1705 kJ /402 kcal
- Fehérje: 1,06 g
- Szénhidrát: 97,85 g
- Zsír: 0,15 g