Leírás
Összetevők: konjak (konjac) liszt
A konjak növény gyökeréből állítják elő vízelvonással, őrléssel. Liszt, keményítő, zselatin helyettesítésére kiválóan alkalmas, például szószokba, levesekbe, lekvárokba, pudingba, gyümölcszselékbe stb. Diétázóknak kíváló alacsony zsír- és szénhidráttartalma miatt.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: 750 KJ / 179 Kcal
Zsír: <0,1 g
amelyből:
– telített zsírsavak: Szénhidrát: 4,1 g
– amelyből cukor: 2,9 g
Rost: 83,5 g
Fehérje: 0,9 g
Só: 0,05 g
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal).
A termék szóját, glutént és olajos magot is feldolgozó üzemben készül.
Származási ország: Kína.