Naturmind mauritiusi nádcukor 500 g

650Ft

Leírás

Összetevők: nádcukor

A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.


Felhasználása:
 édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.

Jó tudni: a boltokban kapható “barnacukor” a legtöbb esetben nem más, mint fehércukor nádmelasszal színezve. Így az nem egészségesebb, mint a fehércukor (bár az elnevezés alapján sokan ezt feltételezik), szemben az élettanilag valóban sokkal előnyösebb nádcukorral.


A nádcukor előnyei:

– Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). 
– Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb
– Ízében egyedibb

További információk

Tömeg0.5 kg
0

Your Cart