Akció!

Naturtanya Junior multivitamin DUOPACK 2×43,65 g

7,720Ft

Leírás

Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN
Természetes gyerekvitamin, óvodás és kisiskolás gyermekeknek

Innovatív gyerek multivitamin, ami megfelel a legszigorúbb követelményeknek. Cukor-, színezék- és tartósítószer mentes, független akkreditált labor által is bevizsgált, 20 féle minőségi összetevővel rendelkezik és nagyon finom, természetes eper ízével a gyerekek kedvence. Támogatja a 3-12 év közötti gyermekek immunitását, segíti kognitív képességeik fejlődését, a koncentrációt, a tanulást, a gondolkodást és hozzájárul a csontok megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez.

Natur Tanya junior multivitamin, innovatív gyerek multivitamin

A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN – nagy adag szeretettel készült, amit anya és apa puszija mellé ajánlunk!

12 ok a Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN mellett

 1. 20 féle szerves tápanyag
 2. Védjegyzett vitaminok és ásványok
 3. Világszabadalommal védett K2-vitaminnal
 4. Világszabadalommal védett foláttal
 5. Bélflóra tápláló fekete bodzával és céklaporral
 6. NINCS cukor, tartósítószer, mesterséges édesítőszer, színezék
 7. Fogbarát gyerek multivitamin, természetes eredetű sztéviával
 8. Glutén és laktózmentes igazolással
 9. Független akkreditált labor által is bevizsgált gyerekvitamin
 10. Nagyon finom és azonnal oldódó por forma, természetes eper ízzel
 11. Junior korosztály igényeihez kialakított adagolás; 3-6 éves korig, illetve a 6-12 éves korosztály számára
 12. Egyszerű elkészítés: csak vízhez kell adni a csomagolásban található adagolókanál segítségével

12 ok a Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN mellett

A gyermekek fejlődése és immuntámogatása

Amikor az a célunk, hogy gyermekünk egészséges növekedése (pl. csontozat, idegrendszer, kognitív funkciók) és optimális immunműködése (pl. fertőzésekre adott válaszok) biztosított legyen, akkor holisztikus megközelítést kell alkalmaznunk, melybe beletartozik:

 • A tápanyagokban gazdag, színes és változatos étrend
 • A rendszeres testmozgás
 • A megfelelő mennyiségű alvás
 • A hatékony stresszcsökkentés
 • A szeretet, ölelés, biztonság érzése

A gyermekek fejlődése és immuntámogatása

A gyermekek kiegyensúlyozott táplálkozása

Szülőként gondoskodnunk kell a gyermekek fejlődését szolgáló sokszínű táplálkozásáról. Ez zöldségeket, gyümölcsöket, növényi és állati fehérjéket, egészséges zsírokat, teljes kiőrlésű gabonákat jelent, melyek létfontosságú vitaminokat, ásványokat és bioaktív vegyületeket biztosítanak. Néha azonban nehézségekbe ütközünk az alábbiak miatt:

 • A gyermek válogatós étkezési szokása
 • A gyermek ételallergiája vagy intoleranciája
 • A gyermek speciális étrendje, pl.: vegetáriánus vagy vegán
 • A növények és gyümölcsök termesztésére szolgáló talajok alacsony tápanyagtartalma
 • A feldolgozott élelmiszerek, finomított szénhidrátok, cukros üdítők tápanyag elvonó hatásai

A gyermekek kiegyensúlyozott táplálkozása

Innovatív gyerek multivitamin 3 évtől – 12 éves korig

A fenti esetekben pótolja a tápanyagréseket a JUNIOR MULTIVITAMIN, ami a gyermekek egészséges immunitásához, növekedéséhez és fejlődéséhez szükséges alapvető tápanyagokat kínálja, növényi kivonatok, vitaminok és ásványi anyagok formájában.

 • Az immunrendszer 70%-át a bélflóra egyensúlya határozza meg. A legújabb kutatások megerősítették, hogy a bélflóra az agyi és idegrendszeri funkciókra is közvetlen hatást gyakorol.  A fekete bodza és céklalépor kivonatok hozzájárulnak a bélflóra egyensúlyához.
 • Az immunrendszer egyensúlyának fenntartásának, a csontok és agy fejlődésének biztosításának másik alappillére a szervezet vitaminokkal és ásványi anyagokkal való ellátása. Az immuntámogató vitaminok és ásványi anyagok, támogatják a normális növekedést és fejlődést, illetve segítik a sejteket és szerveket feladataik ellátásában.

Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN – Puszi mellé ajánljuk!

Innovatív gyerek multivitamin 3 évtől - 12 éves korig

A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN összetevői

Cukormentes és fogbarát összetevők

A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN cukormentes és fogbarát, az édes és finom ízről természetes sztévia és teljesen természetes eper kivonat gondoskodik.

A-vitamin (Quali®-A)

Az A-vitamin szükséges a szövetek és csontok, a bőr, a haj és szemek egészségéhez, a normális növekedés és fejlődés elősegítéséhez. Az A-vitamin elengedhetetlen az egészséges immunválasz kialakulásához, befolyásolja a veleszületett és adaptív immunválaszokat.

D3-vitamin (Quali®-D)

A D-vitamin létfontosságú a csontok és a fogak növekedéséhez, a kalcium felszívódásához, az immunrendszer egészségéhez. Szinergikus a K-vitamin mátrixszal. Modulálja az immunválaszokat azáltal, hogy a limfocitákra és az adaptív immunitásra hat, de a veleszületett immunitást is befolyásolja.

E-vitamin (Quali®-E)

Az E-vitamin szükséges a megfelelő csont- és izomtömeg eléréséhez. Növeli a neutrofilek tapadását, a természetes ölősejtek működését, a fagociták kapacitását, a limfociták osztódásának mértékét és csökkenti a szuperoxidánsokat és a szabad oxigéngyököket.

K-vitamin mátrix

A világszabadalommal védett vitaMK7® K2-vitamin (US szabadalomszám 7,718,407) természetes, Bacillus subtilis natto által fermentált, menakinon-7 forma, >99% all-transz K-vitamin tartalommal és K1-vitaminnal az immunrendszer egészségéhez, a csontozat, fogazat és az izomfunkció normál működéséhez.

C-vitamin

A C-vitamin segíti a vörösvértestek, a csontok és a szövetek kialakulását. Fenntartja az immunrendszer az erek egészségét. A C-vitamin antimikrobális hatással rendelkezik, tehát jelenlétében a baktériumok elpusztulnak. A fehérvérsejtek számát és működését is növeli, valamint erősíti a sejtek falát, ezért a kórokozók nehezebben tudnak áthatolni rajta.

B-vitaminok (Quali® -B1, B2, B3, B5, B6, B7, B12)

A B-vitaminok fontos szerepet játszanak az energiatermelésben, az idegrendszer és az immunrendszer egészségében, a csontok és fogak képződésében és a gyermekek növekedésének és fejlődésének támogatásában. Csökkenti a fertőzések kockázatát, elősegítik a szellemi fejlődést, koncentrációt, és tanulási képességet.

A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN összetevői

Folát (Quatrefolic® bioaktív (6S)-5-Metil-tetrahidrofolsav, glükózamin sóból)

A folát hozzájárul az agy egészséges éréséhez gyermekeknél, fejleszti a memóriát tanulási képességet, segíti a koncentrációt, erősíti a védekezőképességet és támogatja az immunrendszer egészségét. Eredményességét fokozza a B12-vitamin. A Quatrefolic® egy világszabdalommal (US szabadalomszám 7,947,662) védett, kiemelkedően magas biohasznosulású folát forma.

Szerves kalcium

A kalcium aktív szerepet játszik a növekedési és fejlődési folyamatokban, a táplálékok energiává alakításában. A-, D- és K-vitaminnal együtt részt vesz a csontok és a fogak, az idegek és az izmok egészségében.

Szerves vas

A gyermekeknek a növekedési ugrások időszakaiban több vasra van szükségük. A vas agyi táplálék, segíti a gyermekek kognitív képességeinek fejlődését. A vas segíti a koncentrációt és tanulási készséget, növeli az immunrendszer ellenálló képességét. Oxigént szállít a sejtek felé, amely szintén támogatja a fejlődésben lévő szervezet növekedését.

Szerves cink

A cink segíti a gyermekek növekedését és nélkülözhetetlen az egészséges immunrendszer és idegrendszer kialakításához. A cink védekezőképességet növelő tulajdonságát fokozza a szerves szelén, az A- és C-vitamin.

Szerves szelén [L-szelenometioninból (Selenium SeLECT®)]

Nagy elemszámú, 12 évig tartó követéses vizsgálatban résztvevő, védjegyzett, organikus szerves szelén forma. Szerepe van a fertőzésekkel szembeni védekezésben, természetes ölősejtjeink aktiválásában, az immunrendszer támogatásában és a gyulladások csökkentésében.

Fekete bodza gyümölcs

A fekete bodza kivonata bélflóra tápláló prebiotikus pektin és bioaktív vegyületek (elsősorban a polifenolok és az antocianinok) forrása. Segíti a védekezőképességet, különösen vírusos influenza időszakban és hozzájárul az immunrendszer egészségéhez. Vegyületei szabadgyökfogók és magas antioxidáns aktivitásúak.

Céklalépor kivonat

A céklapor fehérjékkel, élelmi rostokkal, antioxidánsokkal és fenolos vegyületekkel támogatja a bélflóra és az immunrendszer egészségét, hogy a gyermekek ne betegedjenek meg könnyen, és optimális legyen a növekedési, illetve fejlődési folyamat. A céklalépor természetes színezője a JUNIOR GYEREKVITAMINNAK.

(Források: 12) )

Nettó tömeg: 43,65 g (akár 30 adag)

Összetevők: kalcium citromsavval alkotott sói (trikalcium-citrát), természetes eper aroma, L-aszkorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), céklalépor készítmény, cink-glükonát, fekete bodza (Sambucus nigra L.) gyümölcs kivonat 4:1 készítmény, vas(II)-L-pidolát, édesítőszer (sztéviából származó szteviol-glikozidok), DL-alfa-tokoferil-acetát készítmény, nikotinamid, kolekalciferol készítmény, L-szelenometionin készítmény, kalcium-D-pantotenát, retinil-acetát készítmény, riboflavin-5’-foszfát nátriumsója, menakinon-7 készítmény, tiamin-mononitrát, fillokinon készítmény, (6S)-5-Metil-tetrahidrofolsav, glükózamin só, cianokobalamin készítmény, D-biotin.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!

Adagolási javaslat: Gyermekeknek 3-6 éves korig, napi 1,455 g (2 púpozott mérőkanálnak megfelelő mennyiség), 6-12 éves korig, napi 2,91 g (4 púpozott mérőkanálnak megfelelő mennyiség), a nap bármely szakában, 1 dl, illetve 2 dl vízzel elfogyasztva.

Adagok száma a termékben: 15-30

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.                    

Hatóanyagok a napi adagban

1,455 g-ban (2 púpozott mérőkanálban)

2,91 g-ban (4 púpozott mérőkanálban)

 A-vitamin (Quali®-A)

 300 μg (1000 NE**)(37,5%*)

 600 μg (2000 NE**)(75%*)

 D3-vitamin (Quali®-D)

 15 µg (300%*)(600 NE**)

 30 µg (600%*)(1200 NE**)

 E-vitamin (Quali®-E)

 6 mg (50%*)

 12 mg (100%*)

 K-vitamin mátrix (K1-vitaminból és vitaMK7 természetes, fermentált K2-vitaminból)

 37,5 µg (18,75%*)

 75 µg (100%*)

 C-vitamin

 80 mg (100%*)

 160 mg (200%*)

 B1-vitamin (tiamin) (Quali®-B)

 0,55 mg (50%*)

 1,1 mg (100%*)

 B2-vitamin (riboflavin) (Quali®-B)

 0,7 mg (50%*)

 1,4 mg (100%*)

 B3-vitamin (niacin) (Quali®-B)

 8 mg (50%*)

 16 mg (100%*)

 B6-vitamin (piridoxin) (Quali®-B)

 0,7 mg (50%*)

 1,4 mg (100%*)

 Folát (Quatrefolic® bioaktív (6S)-5-Metil-tetrahidrofolsav, glükózamin sóból)

 100 µg (50%*)

 200 µg (100%*)

 B12-vitamin (kobalamin) (Quali®-B)

 1,25 µg (50%*)

 2,5 µg (100%*)

 B7-vitamin (biotin) (Quali®-Biotin)

 25 µg (50%*)

 50 µg (100%*)

 B5-vitamin (pantoténsav) (Quali®-B)

 3 mg (50%*)

 6 mg (100%*)

 Szerves kalcium (trikalcium-citrátból)

 120 mg (15%*)

 240 mg (30%*)

 Szerves vas (vas-pidolátból)

 7 mg (50%*)

 14 mg (100%*)

 Szerves cink (cink-glükonátból)

 5 mg (50%*)

 10 mg (50%*)

 Szerves szelén [L-szelenometioninból (Selenium SeLECT®)]

 27,5 µg (50%*)

 55 µg (100%*)

 Fekete bodza gyümölcs kivonat

 30 mg

 60 mg

 Céklalépor

 60 mg

 120 mg

*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték. **NE: Nemzetközi Egység.

Átlagos tápérték 100 g termékben/ 1,455 g-ban (2 púpozott mérőkanálban)Energia: 1123 kJ (267 kcal)/16 kJ (4 kcal); zsír: 1,8 g/< 0,5 g, amelyből telített zsírsavak1,5 g/< 0,1 g; szénhidrát: 51 g/0,7 g, amelyből cukrok: 1,7 g/< 0,5 g; rost: 16 g/< 0.5 g, fehérje: 3,6 g/< 0,5 g; : 0,02 g/0 g.

 

3Cukormentes: < 0,5 g/100 ml fogyasztásra kész italban.

Laktóztartalom: < 0,1 g/100 g.

A termék hosszú távú alkalmazása is biztonságos. A termék gyártója a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő, illetve ISO 9001:2015 rendszer szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart fenn.

OGYÉI ny.sz: 30560/2022

További információk

Márka

0

Your Cart