Akció!

Naturtanya PSZICHOBIOTIKUM DUOPACK 2×30 db

14,020Ft

Elfogyott

Leírás

Nemzetközi törzsgyűjteményben letétbe helyezett, liofilizált baktériumtörzsek és B6-vitamin, ami hozzájárul az egészséges pszichológiai funkció (lelkiállapot) fenntartásához, valamint az idegrendszer normál működéséhez1.   

Natur Tanya® PSZICHOBIOTIKUM Tudományos forradalom

Mit tartalmaz a Natur Tanya® PSZICHOBIOTIKUM?

A termékben található Lactobacillus helveticus Rosell®-52 (CNCM I-1722) és Bifidobacterium longum subsp. longum Rosell-175 (CNCM I-3470), az alapanyaggyártó által is ajánlott 3 milliárd CFU mennyiségben (Cerebiome®) szerepelmely hatóanyagmennyiséggel ez a termék is készült. 1A B6-vitamin hozzájárul az egészséges pszichológiai funkció (lelkiállapot) fenntartásához és az idegrendszer normál működéséhez.

Lactobacillus helveticus Rosell®-52 (CNCM I-1722) és Bifidobacterium longum subsp. longum Rosell-175 (CNCM I-3470) jól dokumentált, biztonságos baktériumok, az emberi bélflórában is megtalálható diverz ökoszisztéma gyakori fajai közé tartoznak, amelyek megbízható forrásból származnak, több évtizedes gyártói tapasztalatnak köszönhetően.

  • A Natur Tanya® Pszichobiotikum terméket úgy alkották meg, hogy alkalmazása a bélflórában megtalálható baktériumtörzsek megfelelő kiegészítéseként szolgáljon.
  • A formulában használt törzsek, egyike sem tartalmazza a hisztamin termeléséhez tulajdonított géneket.
  • Alkalmazása különösen ajánlott stresszes életvitel esetén.

10 Ok, amikor támogat a Natur Tanya® PSZICHOBIOTIKUM

Bio-SupportTM és KONTROLLÁLT GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA

A gyomor savas közege hatással lehet a baktériumok életképességére, ezért a stabilitás érdekében a hatóanyagokat (élőflórát) késleltetett hatóanyagleadású, gyomorsav-ellenálló növényi kapszulába (DRcaps®) zárták, így segítve a biztonságos eljutást, eltérő pH értékek mellett, a bélflóráig.

A Natur Tanya által használt törzsek önmagukban is ellenállóak a gyomorsavval és az epesavakkal szemben étkezés közben. Ha ez nem lenne elég, a Bio-SupportTM Technology által, úgynevezett krioprotektánsok (specifikus védő fehérjék és poliszacharid complex) védik az élőflórát a gyártás alatti mechanikus stressz ellen, amelyet a liofilizálás előtt adnak hozzá a Lactobacillus helveticus Rosell®-52 (CNCM I-1722) és Bifidobacterium longum subsp. longum Rosell®-175 (CNCM I-3470) törzsekhez.

A külső környezeti tényezőkkel szembeni védelemről, az ALU-ALU bliszter csomagolás gondoskodik. Nem igényel hűtést, szobahőmérsékleten is tárolható.

LABORBAN BEVIZSGÁLT TERMÉK! GLUTÉN-, ÉS LAKTÓZMENTES

Natur Tanya® PSZICHOBIOTIKUM független, akkreditált laborban bevizsgált készítmény, minden esetben MEGFELEL AZ EURÓPAI UNIÓS EGYSÉGES SZABÁLYOZÁSNAK, a határértékek alatt marad, ezért lisztérzékenység (cöliákia) és laktózintolerancia esetén is alkalmazható.

  • Laktóztartalom alkalmazott vizsgálati módszer: ÁM-126:2015 (AOAC 982.14)
  • Gluténtartalom alkalmazott vizsgálati módszer: ÁM-008:2015 (RIDASCREEN® Gliadin R7001) (2010)

Nettó tömeg: 12,48 g

Összetevők: maltodextrin, Cerebiome® – liofilizált (fagyasztva szárított) élőflóra keverék [Lactobacillus helveticus Rosell®-52 (CNCM I-1722), Bifidobacterium longum subsp. longum Rosell®-175 (CNCM I-3470)], DRcaps® gyomorsav-ellenálló kapszulahéj [hidroxipropil-metil-cellulóz, zselésítőanyag (gellángumi)], csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), piridoxin-hidroklorid, antioxidáns (aszkorbinsav). DRcaps® & logo are trademarks of Lonza or its affiliates.

Adagolási javaslat: Napi 1 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve. Nyelési nehézség esetén, a kapszula tartalma belekeverhető hideg ételbe vagy italba, amelyet azonnal el kell fogyasztani. Antibiotikumos kezelés alatt is egyaránt alkalmazható, de érdemes az antibiotikum bevétele előtt vagy után 2 órával használni. Hosszú távú alkalmazása javasolt. 12 éves kortól alkalmazható.

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, erősen stresszes életvitel esetén, maximum 120 nap.

Adagok száma a termékben: 30

GLUTÉN ÉS LAKTÓZMENTES!

Hatóanyagok a napi adagban

1 kapszulában

 Liofilizált (fagyasztva szárított) élőflóra [Cerebiome®]

 Lactobacillus helveticus Rosell®-52 (CNCM I-1722)

 Bifidobacterium longum subsp. longum Rosell®-175 (CNCM I-3470)

 3×109 (3 milliárd) CFU*

 

 B6-vitamin

 1,4 mg (100%**)

**NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték.

*CFU: colony forming unit, telepképző egység (a minőségmegőrzési idő végéig, megfelelő tárolási körülmények mellett)

Élőflóra mennyisége a gyártás pillanatában, a garantált hatóanyagtartalom biztosításához: 15×109 CFU (15 milliárd).

CNCM: (Collection Nationale de Cultures de Microorganismes), Institut Pasteur

  • A termék 12 éves kortól alkalmazható
  • A termék alkalmazható vérhígítók használata esetén
  • A termék alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, legfeljebb 25 °C-on, 60%-os relatív páratartalom alatt, sugárzó hőtől, fénytől és nedvességtől, valamint gyermekek elől elzárva tartandó! Nem igényel hűtést, de a hűtőben történő tárolás jelentősen megnöveli a baktériumok életképességét.

OGYÉI ny.sz:  30574/2022

0

Your Cart