Naturtanya szerves cink 25 mg 60 db

2,090Ft

Leírás

Szerves Cink tabletta, Magyar termék!

A cinket szerves formában tartalmazza, ami magas- és sejtszintű biohasznosulást eredményez (a szervezet könnyen felismeri és hasznosítja).

Köszönhetően annak a technológiai eljárásnak, ami biztosította a speciális kémiai szerkezetet és a részecskék stabilitását.

Tudtad? A cink hiányára csökkent nemzőképességgel, prosztatabetegségekkel, nehezen gyógyuló sebekkel (belső és külső sebek), az ízlelés zavarával, fülcsengéssel, hajhullással, őszüléssel, lemezes körömtöredezéssel, fehér foltokkal a körmökön és bőrproblémákkal, bőrbetegségekkel válaszol a szervezet.

További információk a termékről:

A Cinkhiány oka:

a környezetünk elsavanyodása Cinkre a szervezet teljes sejtállományának, azaz mindenkinek szüksége van. Ez az ásványi anyag fontos alkotóeleme azoknak az enzimeknek, amelyek sokrétű feladatokat látnak el a DNS-szintézistől a sebek gyógyításáig. Az ember a tápláléklánc végén, sajnálatos módon egyre kevesebb létfontosságú cink ásványhoz jut, köszönhetően a tömegtermelésnek és tömegtermesztésnek, ami kilúgozott (kizsákmányolt) földeket eredményezett. A cinket (ez igaz a cink „kistestvérére” a szelénre is), mint a szervezet működésének egyik elengedhetetlenül fontos résztvevőjét a termőtalajban kéne megtaláljuk. Az ásványi anyagok hiányára, már a 40-es évek óta folyamatosan hívják fel a figyelmet a szakemberek.

A cink egy erős antioxidáns,

az inzulinhormon építő köve, a nemi-és pajzsmirigyhormonok termeléséhez szükséges ásvány. Több mint 300 enzim alkotóeleme, ami megszámlálhatatlan anyagcsere folyamat része. Szelénnel kombinálva SOD (szuperoxid-diszmutáz enzimek) és GTP (Glutathione Peroxidase) a két legerőteljesebb antioxidáns és öregedés gátló enzim a termelődik a szervezetben. Szerves C-vitaminnal kombinálva az immunrendszert erősíti, sőt a kombináció hatásosabbnak bizonyult influenza vírus ellen, mint az arra beadott védőoltás. A cinket olyan betegségek kiegészítő kezelésénél is alkalmazták, mint a reumás ízületi gyulladás, a bőrfarkas, a fibromyalgia, és a sclerosis multiplex.

A cink hatása

A cink számos, a szervezetben lejátszódó folyamatban vesz részt, a sejtnövekedéstől a nemi érésen át az ízlelésig és a szaglásig. A cinket nem tudja nélkülözni az immunrendszer, elengedhetetlen a megfázás, az influenza, a kötőhártya-gyulladás és más fertőzések kivédéséhez. A cink szabályozza a hormonháztartást a nemi- és a pajzsmirigyhormonok termelését segíti elő, így pajzsmirigy alulműködés esetén sem nélkülözhető. Természetgyógyászok a termékenység fokozására mind a férfiaknak, mind a nőknek adják. A cink csökkentheti a prosztata megnagyobbodás tüneteit is. Ezen kívül, hatásos cukorbetegség kiegészítő kezelésében, mivel javítja a sejtek inzulin iránti érzékenységét. A cink elősegíti a sebek gyógyulását és olyan bőrproblémák kezelésére is alkalmas, mint az akné, az égési sebek, az ekcéma, a pikkelysömör és a rosacea (az arc helyi vérbőségéből eredő gyulladásos pirosság); segít az egészséges haj és fejbőr fenntartásában. Azoknál, akik sárgafolt elfajulásban szenvednek (ami ötvenéves kor felett a vakság gyakori fajtája), lassíthatja a betegség súlyosbodását, javítja az éleslátást. Újabb japán kutatás szerint a cink a fülcsengés (tinnitus) kezelésére is alkalmas.

Cink röviden:

 • megfázás, influenza
 • kötőhártya-gyulladás és más fertőzések kivédéséhez
 • hormonháztartás egyensúlyához
 • pajzsmirigy alulműködés esetén
 • termékenység fokozására
 • prosztata bántalmak esetén
 • cukorbetegség esetén
 • sebek gyógyulásához
 • bőrproblémák , bőrbetegségek
 • haj, bőr és köröm egészségéhez
 • éleslátásért
 • fülcsengés ellen

Tipp:

A Cink és a C-vitamin kombinálásával megerősítheti immunrendszerét. Az influenza és nátha igazi oka: táplálkozási hiányosság, azaz egyensúlyhiány. Nem oltásra, hanem tápanyagokra van szükség, ha erős immunrendszert szeretne. A Szerves Cink és a Szerves C-vitamin kombinálásával eredményesen veheti fel a harcot a gombák, baktériumok és vírusok okozta megbetegedésekkel.

Minimumkúra-maximumkúra: Mennyi Cinkre van szükségünk? A cink napi adagja 25-50 mg, javasolt étkezés közben bevenni. A kúraidőt kitolni és magas cinkszintet biztosítani cukorbetegek, élvezeti szerekkel élőknek (alkohol, koffein), prosztatapanaszokkal rendelkező férfiaknak különösen fontos.
Kiszerelés: 60db /60 napi adag
OETI: 9272/2011

0

Your Cart