Naturtanya szerves vas – vas-biszglicinát kapszula 30 db

2,590Ft

Leírás

Vas-biszglicinát

A Natur Tanya® VAS-BISZGLICINÁT világszabadalommal (US szabadalomszám 7,838,042) védett Ferrochel™ esszenciális, szerves vasat tartalmaz (aminosav-kelát formában), világszabadalommal védett, felszívódást elősegítő BioPerine® fekete bors kivonattal, növényi kapszulahéjba zárva. A formulában használt hatóanyagok összesen 8 szabadalommal rendelkeznek. 

Vashiányra gyanakszol? Teszteld!7 nyomós ok a Natur Tanya® VAS-BISZGLICINÁT mellett

  1. A Natur Tanya® VAS-BISZGLICINÁT jól tolerálható, nem okoz gyomor-bélrendszeri panaszokat, diszkomfortérzést, irritációt, széles pH tartományban stabil
  2. A Natur Tanya® VAS-BISZGLICINÁT alacsony molekulatömege (~204 Dalton) lehetővé teszi, hogy intakt (érintetlen) maradjon a gyomor-bél traktusban, a megfelelő felszívódás biztosítása érdekében
  3. A Natur Tanya® VAS-BISZGLICINÁT nem lép kedvezőtlenül kölcsönhatásba más élelmiszeralkotóelemekkel, vagy egyéb felszívódást gátló anyagokkal
  4. A Natur Tanya® VAS-BISZGLICINÁT bizonyítottan jobban hasznosul a szervetlen vas-szulfáttal és a szerves vas-fumaráttal összehasonlítva
  5. A Natur Tanya® VAS-BISZGLICINÁT rendelkezik az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) pozitív értékelésével (Albion™ Ferrochel™)
  6. A Natur Tanya® VAS-BISZGLICINÁT kizárólag 100%-ban vas-biszglicinátból származó, aminosav kelát formájú szerves vasat tartalmaz, így nem tartalmaz más vasforrást (pl.: vas-szulfát), ezt a TRAACS logó igazolja
  7. A Natur Tanya® VAS-BISZGLICINÁT már 3 éves kortól, hosszú távon is biztonságosan fogyasztható

Mire jó a vas?

A vas hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál szellemi működés fenntartásához, az immunrendszer egészséges működéséhez, a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, valamint részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, az oxigénszállításban és szerepet játszik a sejtosztódásban.

Mire jó a BioPerine®?

A BioPerine®-t több, mint 20 éve használják a tápanyagok felszívódásának növelésére, amit több tudományos vizsgálat is alátámaszt. A fekete bors gyümölcs kivonat ezenkívül számos más hatással rendelkezik, többek között támogatja az immunrendszer és a légzőrendszer egészségét, a női reprodukciós rendszer működését, antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik, segít fenntartani a természetes emésztőfunkciókat és támogatja a vérkeringést, az ereken és kapillárisokon keresztül.

Vashiányra gyanakszol? Teszteld!

Itt egy gyors, egyszerű otthon elvégezhető vashiányt mérő teszt, mely megbízható eredményt hoz és mindössze egy csepp vér kell hozzá. A Vashiány teszt a vas megkötésére szolgáló fehérje (ferritin) mérésére szolgál így lehetőséget nyújt az esetleges vashiány kimutatására.

ÚJGENERÁCIÓS VASKÉSZÍTMÉNY
ÖSSZESEN 8 SZABADALOMMAL
FÜGGETLEN, AKKREDITÁLT LABORBAN BEVIZSGÁLT VAS FORMULA
MAGAS HATÓANYAGTARTALOM (28 MG AKTÍV VAS ADAGONKÉNT)
ÉLELMISZERIPARI GMP IRÁNYELVEINEK MEGFELELŐ GYÁRTÁS
FELSZÍVÓDÁST ELŐSEGÍTŐ BioPerine® KIVONAT
VEGÁN FORMULA, ÁLLATI EREDETŰ ÖSSZETEVŐK NÉLKÜL
GLUTÉN- ÉS LAKTÓZMENTES
MESTERSÉGES SZÍNEZÉK-, TARTÓSÍTÓSZER- ÉS AROMA NÉLKÜL
1 HÓNAPRA ELEGENDŐ MENNYISÉG

Nettó tömeg: 18 g (30 db)

Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), Albion™ Ferrochel™ szerves vas(II)-biszglicinát készítmény, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz), BioPerine® fekete bors (Piper nigrum L.) gyümölcs kivonat 50:1.

Adagolási javaslat: Napi 1 kapszula, lehetőleg étkezés után, bő vízzel lenyelve. Hosszú távon fogyasztva is teljesen biztonságos. Eredményességét kezelőorvosa segítségével, a vas-szint monitorozásával ellenőrizheti.

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap. Hosszú távon keresztül is biztonságos, amennyiben van lehetősége kérje ki kezelőorvosa véleményét a vas-szint monitorozásával kapcsolatban.

Hatóanyagok a napi adagban

1 kapszulában

Szerves vas [Albion™ Ferrochel™ vas-biszglicinátból]

28 mg (200%*)

BioPerine® fekete bors (Piper nigrum L.) kivonat

–         amelyből standardizált piperin

2,5 mg

2,375 mg

*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték. Laktóztartalom:

A termék gyártója a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő, illetve ISO 9001:2015 rendszer szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart fenn.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó.

  • A termék 3 éves kortól alkalmazható
  • A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől és fénytől elzárva tartandó.

OGYÉI ny.sz: 25144/2020

További információk

Márka

0

Your Cart