Naturtanya Zsírégető Chili tabletta 30 db

5,990Ft

Leírás

Chili – hatékony és természetes zsírégető

Fogyókúrázol? Ez a kivonat olyan mankót ad hozzá, amit eddig még soha nem kaptál! Minden tablettában 15 darab chili paprika kapszaicin, ami a legerősebb, természetes zsírégető hatóanyag. Az anyagcserét már az első fél órában megnöveli 20%-kal, bontja a régi zsírszöveteket, és az étvágycsökkentésből is kiveszi a részét. Ráadásul fogyasztása természetes, mellékhatások és kockázatok nélküli.

Chili - hatékony és természetes zsírégető tabletta

9 érv a zsírégető Chili tabletta mellett!

 1. természetes, termogenikus zsírégető
 2. természetes étvágycsökkentő
 3. felgyorsítja az anyagcserét
 4. segít megtartani a testsúlyt, nincs jojó-effektus
 5. szabadalommal védett kivonat (30 év előzmény)
 6. tablettánkként 15 darab chili paprika kapszaicin
 7. zöld tea polifenolok és cikória gyökér inulin (prebiotikum)
 8. teljesen természetes, nincsenek mellékhatások, nincs emésztőrendszeri irritáció
 9. támogatja az egészséges bélflórát

9 érv a zsírégető Chili tabletta mellett!

Chili – étvágycsökkentés és zsírégetés természetesen

A kapszaicin nagy mennyiségben termogén zsírégető, segít több kalóriát elégetni, csökkenteni a zsigeri zsírokat és az étvágyat, miközben növeli állóképességüket és teljesítményüket. A hatáshoz naponta 15 db chilipaprika hatóanyagra van szükség. Szerencsére ennyi chilit nem kell elrágcsálni az álom alakért, mert minden egyes Chili tabletta pont 15 darab chili paprika kapszaicint tartalmaz.

A chili tabletta biztonságos és természetes zsírégető

A chili tabletta szabadalommal védett és klinikailag tesztelt zsírégető. Standardizált kivonat, ami a chilipaprika kapszaicin mellett, cikória gyökér inulint (bélflóra tápláló prebiotikum) és zöld tea polifenolokat is tartalmaz. A chili tabletta nem okoz irritációt, fogyasztása teljes mértékben mellékhatások és kockázatok nélküli. A kivonat laktóz, glutén és GMO-mentes, mesterséges színezék, tartósítószer és aroma nélkül készül.

A szabadalmazott összetevők természetes módon égetik a zsírt, csökkentik az étvágyat és serkentik az anyagcserét. A túlsúllyal járó egyik fő probléma a fáradtság és kimerültség. A Chili tabletta segít növelni energia szintet és anyagcserét, így amikor fogyni próbálsz, ők már nem jelentenek akadályt.

Hozd ki magadból a maximumot!

Chili - étvágycsökkentés és zsírégetés természetesen

Chili tabletta – szabadalommal védett zsírégető

CAPSIMAX® SZABADALOM

A Chili tabletták szabadalommal védett (Capsimax®) mikrokapszulázott gyöngy technológiával készülnek. Ez a technológia forradalmi eljárás az illékony vegyületek és a folyékony hatóanyagok, biztonságos belső alkalmazásának. Az eljárással 15 db chili paprika kapszaicinjét tudják sűríteni egyetlenegy tablettába.

Minden egyes kapszaicin részecskét pH-érzékeny védőburokkal rendelkező mikrogömbökbe zárnak. Ezeket a mikrogömböket tablettába sűrítik, zöld teából kivont polifenolokkal illetve cikória gyökérből nyert inulin prebiotikummal dúsítják, és így kapnak egy hatóanyag lebomlás és hatóanyag veszteség nélküli mikrostabil kivonatot, ami biztosítja az egyenletes hatóanyag leadást.

És mivel a hatóanyagok így több időt töltenek a béltraktusban, ez szerepet kap a hatás növelésében is, miközben elkerüljük a helyi irritációt és a hatóanyag felhalmozódást. Ha egy magazin oldalán parfümöt reklámoznak, az illatot tartalmazó csík, csak akkor lesz illatolható, ha megdörzsölöd. Ezek az illatcsíkok is mikrokapszulázottak.

Chili tabletta – szabadalommal védett zsírégető

FRUTAFIT® INULIN

A chili tablettában szabadalommal védett (Frutafit®) inulin található, amit cikória gyökérből vonnak ki. Az inulin egy prebiotikus rostanyag, ami a jótékony bélbaktériumokat táplálja a bélflórában. A bélflóra egészsége létfontosságú a helyes immunválaszokhoz és meghatározó a vércukorszint szabályzás és az anyagcsere folyamatok szempontjából.

Zsírégető chili kapszaicin érdekesség

A kapszaicin a legtöbbet tanulmányozott természetes zsírégető hatóanyag, aminek számos további bizonyított élettani hatása van az emberi szervezetre, pl. a gyulladások csökkentése, reumás gyulladások visszaszorítása, rákprevenció az apoptózis növelése által, jelentős antioxidáns tulajdonságok, aminek fontos jelentősége lehet a neurodegeneratív betegségek, pl. Alzheimer-kór megelőzésében és kezelésében. A kapszaicinnek kedvező hatása van a 2-típusú cukorbetegségre, az emésztőrendszerben gátolja a Helicobacter pylori szaporodását és mikrobaellenes (fitoncid) tulajdonsággal is rendelkezik.

A kapszaicin elhízás elleni hatása összefügg a gyomor-béltraktus és a bél mikrobiom funkciójának mérsékelt modulációjával, a jólakottság érzésének növelésével, melyet a hipotalamusz neurális hálózatai szabályoznak és a termogenikus zsírégetéssel, ami a zsigeri zsírokat is csökkenti.

Zsírégető chili kapszaicin érdekesség

A zsírégető chili tabletta

 • 100%-IG TERMÉSZETES
 • VEGETÁRIÁNUS
 • LAKTÓZ, GLUTÉN ÉS GMO-MENTES
 • MESTERSÉGES SZÍNEZÉK ÉS AROMA MENTES
 • TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL KÉSZÜL
Hatóanyag a napi adagban

1 tablettában/2 tablettában

Frutafit® inulin cikória (Cichorium intybus var. foliosum) gyökér forrásból
– amelyből inulin

138,5 mg/277 mg

124,65 mg/249,3 mg

(Capsimax®) Chili paprika (Capsicum annuum L.) termés kivonat
–  amelyből standardizált kapszaicinoidok

50 mg/100 mg

 1 mg/2 mg

Zöld tea (Camellia sinensis (L.) Kuntze) levél kivonat 10-15:1
– amelyből standardizált polifenolok 80%

10 mg/20 mg

8 mg/16 mg

Capsimax® is a registered trademark of OmniActive Health Technologies Ltd. Laktóztartalom: < 0,1 g/100 g.

Adagolási javaslat: Napi 1-2 tabletta naponta, étkezés előtt.

Minimumkúra – Maximumkúra: minimum 60, maximum 120 napos kúra keretében, majd tarts 4 hét szünetet.

További információk

Márka

0

Your Cart