Leírás
Összetevők: gluténmentes növényi rostok (cellulóz), teljes tojáspor, kakaó (20%-22%), útifűmaghéj, szódabikarbóna, GDI (glükono-delta-lakton), konjac liszt, xantán
Hozzávalók 12db nagy muffinhoz, vagy 20×33 cm tepsi piskótához:
- 1 zacskó NoCarb muffin por (150g)
- 320 ml víz vagy növényi tej
- 30 ml olaj
- 120-130 g édesítő (ízlés szerint, a diétának megfelelő édesítő)
Elkészítés: A muffin porhoz adja hozzá az édesítőt, az olajat és a folyadékot és keverje el csomómentesen. A masszát adagolja muffin formába, vagy simítsa tepsibe, majd előmelegített sütőben 180 fokon süsse 25 percig. (tűpróba – a sütési idő és a hőfok függ a sütési funkcióktól /pl. légkeverés/ és sütőtől /pl. hagyományos/)
Energia kcal/kJ | 162,55 Kcal (számított energia 300,81 Kcal) |
| |